Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 12th, 2016 | by fileto

0

Οι αγρότες του Έβρου βγάζουν τρακτέρ στα χωριά και τις πόλεις

Στην τελική ευθεία μπαίνουν αυτή τη βδομάδα οι προετοιμασίες των μικρομεσαίων αγροτών για την κλιμάκωση και τον πανελλαδικό συντονισμό των κινητοποιήσεών τους, ενάντια στην πολιτική της ΕΕ και της κυβέρνησης που τους ξεκληρίζει.

Στις αγροτικές περιοχές όλης της χώρας, με πρωτοβουλίες Αγροτικών Συλλόγων και Επιτροπών Αγώνα, πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση συσκέψεις κι άλλες δράσεις, όπου γίνονται συζητήσεις για το πώς θα οργανωθεί με τον καλύτερο κι αποτελεσματικότερο τρόπο η κλιμάκωση και ο συντονισμός της πάλης.

Παράλληλα, παίρνονται μέτρα για την εξασφάλιση τής όσο το δυνατόν μεγαλύτερης συμμετοχής των αγροτών στα μπλόκα με τρακτέρ, που θα στηθούν σε οδικούς κόμβους κι άλλα επιλεγμένα σημεία, όπως έχει αποφασιστεί στην τελευταία σύσκεψη της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων, στις 6 Δεκέμβρη.

Ακόμα, σε σύσκεψη που οργάνωσε η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Εβρου «Η ΕΝΟΤΗΤΑ» στο Εργατικό Κέντρο Ορεστιάδας, αποφασίστηκε την Κυριακή 17 Γενάρη να βγουν τα τρακτέρ στις πλατείες των χωριών της περιοχής. Το ΔΣ της Ομοσπονδίας, με περιοδείες και συσκέψεις τις επόμενες μέρες, θα κλιμακώσει την προετοιμασία της κινητοποίησης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑