Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 22nd, 2016 | by fileto

0

Σφίγγουν τα μπλόκα οι αγρότες στην Καβάλα

Στους δρόμους παραμένουν οι αγρότες κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό στήνοντας μπλόκα σε τελωνεία αλλά και εθνικές οδούς.

Σήμερα οι αγρότες της Θεσσαλίας έχουν διαμηνύσει ότι θα κλείσουν την εθνική οδό στο ύψος των Τεμπών από τις 12:00 έως τις 14:00 έχοντας απευθύνει ανοιχτό προκλητήριο σε εκπροσώπους των μπλόκων να συναντηθούν στο σημείο, ώστε να συντονίσουν τη δράση τους και καλούν σε συμπαράσταση κι άλλους παραγωγικούς κλάδους.

Επίσης, στον κόμβο της Νίκαιας στήθηκε από χθες μεγάλο μπλόκο και ο δρόμος είναι κομμένος από μεγάλο όγκο παραταγμένων τρακτέρ.

Στα Μάλγαρα ήταν χθες συγκεντρωμένα περισσότερα από 500 τρακτέρ και οι αγρότες έκλεισαν την εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, ακινητοποιώντας τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Παράλληλα, οι αγρότες από τη Φλώρινα και την Καστοριά που έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους στα σύνορα προσανατολίζονται στη δημιουργία κοινού μετώπου.

Προειδοποιούν πως το Σαββατοκύριακο θα κατευθυνθούν προς το τελωνείο Κρυσταλλοπηγής. Στα Κερδύλλια, οι αγρότες των Σερρών και της Καβάλας κρατούν κλειστή την Εγνατία Οδό και όπως διαμηνύουν σήμερα θα κλείσουν και τις παρακαμπτήριες οδούς. Από 12:00 έως 14:00 κλείνει και η παλιά εθνικό οδός Θεσσαλονίκης – Καβάλας.

Χθές στο μπλόκο της Χρυσούπολης βρέθηκε ο ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς που αύριο θα βρίσκεται στο μπλόκο Κερδυλλίων


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑