Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 29th, 2016 | by fileto

0

Καβαλιώτης ο κυλικειάρχης που αποπλανούσε παιδιά στην Αθήνα

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 52χρονου ο οποίος συνελήφθη πριν μία εβδομάδα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Ευθύμιο Μαράσογλου του Παντελή και της Φωτεινής, γεν. το 1964 στην Καβάλα.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ασέλγεια σε ανήλικο κάτω των 10 ετών, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση από δράστη ενεργούντα κατά συνήθεια και αποπλάνηση παιδιών κάτω των 12 ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Ο δράστης συνελήφθη, βραδινές ώρες της περασμένης Παρασκευής (22-1-2016) μετά από καταγγελία μητέρας ανήλικης μαθήτριας. Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για τον υπεύθυνο κυλικείου Δημοτικού Σχολείου σε περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής (Γέρακα).

Ο κατηγορούμενος εξεταζόμενος ομολόγησε ότι είχε ενεργήσει κατ επανάληψη ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικων μαθητριών, στις οποίες προσέφερε δωρεάν αναψυκτικά και τρόφιμα από το κυλικείο.

Κατά την απολογία του την περασμένη Τετάρτη (27/1) ο κατηγορούμενος τα παραδέχτηκε όλα ενώ μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε «συγνώμη είμαι ένας τέρας. Μετανιώνω. Τα ομολογώ όλα». Είπε επίσης ότι η κόρη του είναι συμμαθήτρια με το θύμα και υποστήριξε: «Δεν ξέρω γιατί το έκανα. Ένα κλικ στο μυαλό ήταν. Δεν έχω κάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν. Έχω δουλέψει και σε άλλο κυλικείο στο Χαλάνδρι».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑