Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 3rd, 2016 | by fileto

0

1.800 μετανάστες χωράει η περιφέρεια ΑΜ-Θ

«Εξαιρείται η Θράκη από το θέμα της εγκατάστασης προσφύγων. Τα κέντρα κράτησης θα συνεχίσουν να λειτουργούν ,πρόσφυγες όμως στην Θράκη δεν θα έρθουν,» δήλωσε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Γιώργος Παυλίδης και τόνισε: « Χίλιους οκτακόσιους (1.800) πρόσφυγες μπορούμε να δεχτούμε στην Π-ΑΜΘ, χίλιους οκτακόσιους θα δεχτούμε, αυτό δεν θα είναι ασανσέρ, ούτε θα παραβιάζεται.»

Αναφερόμενος στον συνολικότερο σχεδιασμό της περιφέρειας ΑΜΘ για το θέμα του προσφυγικού ο κ. Παυλίδης ανέφερε πως , η Π-ΑΜΘ είναι η μόνη περιφέρεια που έχει συγκροτημένο προγραμματισμό, σαφή προγραμματισμό πού έχει αρχή ,μέση και τέλος και τόνισε : «Αυτόν τον προγραμματισμό όσο αφορά εμάς απαιτούμε να τον σεβαστούν. Εάν η κυβέρνηση κάνει άλλο πρόσθετο προγραμματισμό για λογαριασμό της να το κάνει ,αλλά εμείς δεν σηκώνουμε άλλους στην περιοχή, ούτε σηκώνουμε άναρχες καταστάσεις, δεν θα τις ανεχτούμε, δεν θα τις ανεχθεί η κοινωνία.»
O κ. Παυλίδης υποστήριξε πως το μεγαλύτερο βάρος το σηκώνουν η Περιφέρεια και οι Δήμοι Καβάλας, Παγγαίου και Δράμας ,ενώ οι υπόλοιποι Δήμοι όπως -είπε- συνδράμουν λιγότερο η περισσότερο.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑