Εκδηλώσεις

Published on March 10th, 2016 | by fileto

0

Στη Ξάνθη ξεκινά το πανηγύρι από αύριο με Λευκή Νύχτα

Μια μαγική βραδιά που την ονομάζει “Νύχτα Φωτός” στην διάρκεια της οποίας η αγορά της Ξάνθης θα παραμείνει ανοιχτή την Παρασκευή 11 Μαρτίου έως και τις 12 το βράδυ.
Η βραδιά θα είναι γεμάτη εκπλήξεις, σύμφωνα με τους διοργανωτές και θα περιλαμβάνει μουσική, χορό και εκδηλώσεις με τις οποίες θα υποδεχθούν τον κόσμο δίνοντας του την ευκαιρία να αγοράσει από τα εμπορικά καταστήματα της Ξάνθης, που θα κάνουν προσφορές και εκπτώσεις στα προϊόντα τους.
Συνδιοργανωτές στην βραδιά είναι η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, ο δήμος Ξάνθης, το Κέντρο Πολιτισμού δήμου Ξάνθης και το Σωματείο Εμπόρων Υφασμάτων Νεωτερισμών νομού Ξάνθης.
Στην πραγματοποίηση της «Λευκής Νύχτας» αντιδρά με ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Αντίσταση» της Ξάνθης η οποία υποστηρίζει ότι η επέκταση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων μέχρι τις 12 το βράδυ, δίπλα στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας που έχει ψηφιστεί τα τελευταία χρόνια, οδηγεί τους εργαζόμενους στο χώρο του εμπορίου να δέχονται ένα ακόμα χτύπημα στα δικαιώματά τους.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑