Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 12th, 2016 | by fileto

0

Μεγάλη επιτυχία η Νύχτα Φωτός στην Ξάνθη

Με πολλές εκπλήξεις, αρκετό κόσμο, κέφι και χορό πραγματοποιήθηκε η πρώτη «Νύχτα Φωτός» στην Ξάνθη, το βράδυ της Παρασκευής στο πλαίσιο των Καρναβαλικών Εκδηλώσεων.

Τα καταστήματα της πόλης όπως είχε αποφασιστεί άνοιξαν από τις 18.00 το απόγευμα και παρέμειναν σε λειτουργία μέχρι τα μεσάνυχτα ενώ παράλληλα είχαν προγραμματιστεί μια σειρά από δράσεις στο κέντρο της πόλης.

Αρχικά, στην Πλατεία Ελευθερίας ξεκίνησε μια μικρή γιορτή όπου έκαναν την εμφάνισή τους ξυλοπόδαροι, γνωστοί ήρωες κινουμένων σχεδίων καθώς και το τουριστικό τρενάκι του Δήμου το οποίο ξεκίνησε την νυχτερινή του βόλτα μέσα στην πόλη.

Οι κεντρικές οδικές αρτηρίες πεζοδρομήθηκαν με αποτέλεσμα ο κόσμος να ξεχυθεί στους δρόμους, ενώ ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η κίνηση στα καφέ μπαρ της πόλης, όπως άλλωστε συμβαίνει κάθε χρόνο τέτοιες μέρες.

Στην Κεντρική Πλατεία της πόλης είχε στηθεί ένα μικρό πάρτι, με ζωντανή μουσική ενώ αρκετά καταστήματα που συμμετείχαν στην «Νύχτα Φωτός» προχώρησαν σε προσφορές και ειδικές εκπτώσεις ώστε να προσεγγίσουν περισσότερους καταναλωτές. Από την πλευρά των διοργανωτών εκφράζεται ικανοποίηση για το όλο εγχείρημα.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑