Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 27th, 2016 | by fileto

0

Πέταξαν την κάνναβη στο δρόμο στο Ορμένιο

Συνελήφθησαν χθες (25-3-2016) το πρωί, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, δύο (2) ημεδαποί, ένας 19χρονος και μία 18χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο (2) δράστες να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και προ επικείμενου ελέγχου να απορρίπτουν στο έδαφος δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 174,9 γραμμάριων και μία (1) νάιλον συσκευασία με άγνωστη ουσία, βάρους 10,3 γραμμαρίων, τις οποίες όπως προέκυψε, εισήγαγαν από τη Βουλγαρία στη χώρα μας.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και δύο κινητά τηλέφωνα.

Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δραστών περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της απείθειας, καθόσον αυτοί δεν συμμορφώθηκαν αρχικά σε σήμα στάσης που πραγματοποίησαν οι παραπάνω αστυνομικοί.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑