Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 3rd, 2016 | by fileto

0

Πολύ δουλειά το Λιμενικό σε Καβάλα και Θάσο

Ενημερώθηκε τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου, η Λιμενική Αρχή Θάσου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης για παροχή συνδρομής στο Ι/Φ σκάφος “BLEU MER” με δύο (02) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, λόγω μηχανικής βλάβης πλέει ακυβέρνητο στη θαλάσσια περιοχή Λιμεναρίων ν. Θάσου.

Άμεσα απέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ και το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΤΟΡΝΕΙΝΤΟ” Ν.Κ. 958 τα οποία εντόπισαν το Ι/Φ σκάφος με τους επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους,  ανωτέρω σκάφος ρυμουλκήθηκε στο λιμένα Λιμεναρίων ασφαλώς.

Από τη Λιμενική Αρχή Θάσου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του “BLEU MER” μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη και προσκομιστεί βεβαιωτικό αξιοπλοΐας.

Μεσημέρι Σαββάτου και υπήρξε κινητοποίηση στη Θάσο από την Λιμενική Αρχή και συγκεκριμένα στην «Γκιόλα», όπου νεαρός άνδρας 27 ετών είχε τραυματιστεί.

Άμεσα απέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ για παροχή συνδρομής, ενώ στην περιοχή βρισκόταν το Ι/Φ “CARMEN” Ν.Π. 8404, όπου εντόπισε τον ανωτέρω άνδρα, 27 ετών και τον μετέφερε στην παραλία Αλυκής.

Ο τραυματισμένος άνδρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Πρίνου για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

 

ΠΝΙΓΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΙΤΣΑ

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, από την παραλία Καλαμίτσας Καβάλας, 76χρονος ηλικιωμένος άνδρας.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κομοτηνής για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Καβάλας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑