Εκδηλώσεις

Published on July 4th, 2016 | by fileto

0

Σαν παλιό σινεμά…

Το θεατρικό καλλιτεχνικό εργαστήρι «Θεάτρου Ανάβασις», με το τέλος της σχολικής περιόδου, θα παρουσιάσει την ετήσια παράσταση με τίτλο: «Σαν παλιό σινεμά», στο δημοτικό θέατρο Καβάλας «Αντιγόνη Βαλάκου», αύριο Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 και ώρα 20:30.

Πρόκειται για τη θεατρική παρουσίαση σκηνών από ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου που έγραψαν ιστορία (Το κορίτσι με τα παραμύθια, Η αρχόντισσα και ο αλήτης, Ξύπνα Βασίλη, Μία Ιταλίδα από την Κυψέλη, Δεσποινίς διευθυντής, Γκόλφω).

Κινηματογράφος και θέατρο εναλλάσσονται σε μία πολύ ενδιαφέρουσα παράσταση, υπό τη διδασκαλία και σκηνοθετική επιμέλεια της Μαρίας Καραβία.

Η επιμέλεια των σκηνικών είναι της Νένας Ποταμίδου και η επιμέλεια των κοστουμιών της Σταυρούλας Γκουλούση. Επιμέλεια βίντεο, Παύλος Γκούλης. Συμμετέχουν οι μαθητές απ’ όλα τα τμήματα του θεατρικού εργαστηρίου (παιδικά, εφηβικό, ενηλίκων και ατόμων με αναπηρίες): Στέλλα Καραμανλή, Μενέλαος Καραμανλής, Μαρία Κομήτη, Ελένη Πατέλη, Αλέξανδρος Γερόπουλος, Γωγώ Τουλαντζή, Αθηνά Φασούλα, Κλημεντίνη Νομικού, Μάριος Μακρής, Νικόλας Πανταζής, Ευαγγελία Κουτσογιώργη, Βασιλική Σεχτανίδου, Αλέξανδρος Σουβατζόγλου, Μαργαρίτα Γοριδάρη, Μοσχούλα Κατσούλη, Παναγιώτης Καραπατάκης, Ρούλα Μαλλιαρού, Σταύρος Γουργιώτης, Σίσσυ Μιαρή, Γιώργος Κεΐσογλου.

Η παράσταση παρουσιάζεται σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας. Είσοδος ελεύθερη.

Η αίθουσα κλιματίζεται.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑