Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 6th, 2016 | by fileto

0

Κάνναβη στον Έβρο

Συνελήφθησαν χθες (5-7-2016), στον νομό Έβρου, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) ημεδαποί, ένας 33χρονος και μία 55χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για καλλιέργεια φυτών κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, στις Φέρες Έβρου, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν την 55χρονη, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην οικία της, εντόπισαν και κατέσχεσαν δύο (2) φυτά κάνναβης, ύψους 0,37 και 2,10 μέτρων, μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 3,2 γραμμαρίων και μία (1) νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένης με καπνό.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το βράδυ, στην Αλεξανδρούπολη, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν τον 33χρονο, διότι κατείχε 57 δισκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων STEDON και XANAX , μία (1) νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και μία (1) σύριγγα με υπολείμματα ηρωίνης, τα οποία και κατέσχεσαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑