Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 7th, 2016 | by fileto

0

Δύο περιπτώσεις με κάνναβη στην Ξάνθη

Συνελήφθησαν χθες (6-7-2016) στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, τέσσερις (4) ημεδαποί, τρεις 22χρονοι και ένας 30χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης συνέλαβαν τον 30χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην οικία του, καθώς και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του, εντόπισαν μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 127,3 γραμμαρίων, μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένα (1) αυτοσχέδιο τσιγάρο, που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το βράδυ, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν τους τρεις 22χρονους, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να κατέχουν από κοινού τέσσερις (4) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 12,6 γραμμαρίων, τις οποίες απέρριψαν στο έδαφος προ επικείμενου αστυνομικού ελέγχου.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών και μια (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑