Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 30th, 2016 | by fileto

0

Παράπονα κάνουν οι Βούλγαροι τουρίστες για τα ποτά

Παράπονα για μια σειρά από ζητήματα που αντιμετώπισαν σε ξενοδοχεία της Χαλκιδικής, της Καβάλας και της Θάσου, περιοχές τις οποίες επισκέφθηκαν φέτος σε ποσότητες εξέφρασαν Βούλγαροι τουρίστες που μίλησαν στην βουλγαρική εφημερίδα Τέλεγκραφ.

Ξεκινώντας από το αλκοόλ ανέφεραν ότι σε πολλά από τα all inclusive ξενοδοχεία της περιοχής έχει μπει όριο στην δωρεάν κατανάλωση συγκεκριμένων αλκοολουχων ποτών.

Το όριο για την κατανάλωση ποτών όπως η βότκα, το ουίσκι, το ούζο μαζί με το γεύμα ή το δείπνο είναι 8 ποτά σύμφωνα με τις μαρτυρίες των τουριστών.

Από εκεί και μετά ο πελάτης πληρώνει τα επόμενα ποτά του ενώ το πλαφόν ισχύει μόνο για τα ποτά με υψηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ.

Παράπονα εξέφρασαν και για την πολιτική ορισμένων ξενοδοχείων για τις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες μιας και όπως τόνισαν η ελάχιστη κατανάλωση 3,5 ευρώ από το μπαρ ανά άτομο δεν διασφαλίζει ότι ο πελάτης θα μπορεί να κάνει δωρεάν χρήση της ξαπλώστρας όλη την μέρα ακόμη και αν για κάποιες ώρες απουσιάσει από την παραλία μιας και οι υπεύθυνοι υπάλληλοι μαζεύουν τα πράγματα των πελατών και ξανανοικιάζουν την ξαπλώστρα.

Τέλος κάποιοι Βούλγαροι τουρίστες που έκαναν φέτος διακοπές στην Χαλκιδική κατήγγειλαν ότι υπήρξαν περιστατικά όπου ζητήθηκαν 5 ευρώ για 24ώρη χρήση τηλεκοντρόλ τηλεόρασης ή κλιματιστικού.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑