Εκδηλώσεις

Published on August 31st, 2016 | by fileto

0

Το αερόστατο της ΔΕΘ στην Καβάλα

Η 81η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης «πετάει» και ενώνει φέτος, για πρώτη φορά, με ένα πρωτότυπο και μοναδικό τρόπο, τις μεγαλύτερες πόλεις της βόρειας Ελλάδας, απευθύνοντας πρόσκληση σε όλους και όλες να επισκεφτούν τη μεγαλύτερη εκθεσιακή διοργάνωση, από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2016 στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο Θεσσαλονίκης.

Ο στόλος από αερόστατα της Δ.Ε.Θ., η οποία γιορτάζει φέτος τα 90 χρόνια από την ίδρυση της, θα προσγειωθεί, από τις 29 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου 2016, σε οκτώ πόλεις και θα δώσει την ευκαιρία στον κόσμο να πετάξει και να νιώσει λίγη από τη «μαγεία» της 81ης Δ.Ε.Θ.

Τα αερόστατα θα έχουν εξέχουσα θέση και στη διάρκεια της έκθεσης τόσο μέσα στο εκθεσιακό κέντρο, όσο και εντός της Θεσσαλονίκης, δίνοντας την ευκαιρία για σύντομα ταξίδια στους αιθέρες σε όσους τα επιλέξουν.

Όσοι και όσες επισκεφτούν τα αερόστατα, εκτός από το ενημερωτικό υλικό που θα λάβουν για την 81η Δ.Ε.Θ., θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν και σε κληρώσεις με δώρο δωρεάν πτήση με αερόστατο.

Χορηγός των εκδηλώσεων με τα αερόστατα είναι η εταιρεία Μαλαματίνα.

Το αερόστατο της Δ.Ε.Θ. θα βρεθεί στην πόλη της Καβάλας στις 4 Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Κυριακή, στις 18.30 στην πλατεία Ελευθερίας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑