Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 1st, 2017 | by fileto

0

Καμμία λέξη για μεταφορά του ΚΤΕΛ Δράμας

Αρνητικός ακόμη και στη συζήτηση του θέματος της μεταφοράς τους ΚΤΕΛ Δράμας σε κάποιο άλλο σημείο πέριξ της πόλης, είναι ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Θόδωρος Χατζόπουλος.

Σε δηλώσεις του στον ALPHA NEWS 95,5 ήταν κάθετα αντίθετος σε οποιοδήποτε τέτοιο ενδεχόμενο που αφορά μετεγκατάσταση του ΚΤΕΛ ακόμη και στην περίπτωση εκείνη που ο δήμος Δράμας μέσω της ανταλλαγής οικοπέδων θα εξασφάλιζε στο ΚΤΕΛ άλλον χώρο.

«Με τίποτε δεν σκεφτόμαστε να φύγουμε από τον χώρο που είμαστε τώρα. Αυτό είναι το σπίτι μας και φυσικά κανείς δεν θέλει να φύγει από το σπίτι του» ήταν η απάντηση του κ. Χατζόπουλου στην πρόταση της δημοτικής παράταξης «Αυτοδιοίκηση Πολιτών» περί μεταφοράς του ΚΤΕΛ σε άλλο σημείο της Δράμας.

Εξάλλου ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ έθεσε και το θέμα της οικονομικής δυσπραγίας λέγοντας ότι την περίοδο αυτή της οικονομικής κρίσης όπου τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα για όλους, δεν τίθεται ούτε συζήτηση για τέτοιου, μεγάλου κόστους, επενδύσεις.

Σημαντική παράμετρος – επιχείρημα υπέρ της παραμονής του ΚΤΕΛ στο σημείο που βρίσκεται τώρα είναι η ταλαιπωρία και τα έξοδα που θα επωμιστούν οι δραμινοί που θέλουν να ταξιδέψουν με το ΚΤΕΛ Δράμας, στην περίπτωση μεταφοράς του σε σημείο, μακριά από το κέντρο της πόλης.

Όπως αναφέρουν στελέχη της διοίκησης του ΚΤΕΛ, το σημείο που τώρα βρίσκεται το ΚΤΕΛ Δράμας είναι το πλέον ιδανικό για τους πολίτες που δεν έχουν μέσο συγκοινωνίας και πολλά χρήματα για μετακινήσεις.

Όσο δε για το θέμα ασφάλειας των επιβατών την ώρα της φόρτωσης των λεωφορείων με αποσκευές, από την πλευρά του δημοτικού κήπου, ο κ. Χατζόπουλος ανέφερε ότι ο δρόμος εκείνος(από το περίπτερο μέχρι και τη διασταύρωση μπροστά στο κατάστημα με τις σούπες) είναι ιδιοκτησία του ΚΤΕΛ Δράμας και η κίνηση αυτοκινήτων στο σημείο αυτό γίνεται με τη σύμφωνη γνώμη του ΚΤΕΛ Δράμας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑