Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 9th, 2017 | by fileto

0

Ανέλαβε η “σερίφισσα” του Σώστη στη Ροδόπη

Ο θεσμός του Τοπικού Αστυνόμου ξεκίνησε την λειτουργία από τις αρχές του μήνα σε πέντε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, μεταξύ αυτών και στην περιοχή του Σώστη του Δήμου Ιάσμου Ροδόπης.

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του νέου θεσμού στο Σώστη Ροδόπης πραγματοποιήθηκε σήμερα (9-3-2017) το πρωί τελετή αγιασμού.

Ως θεσμός έρχεται για να βελτιώσει την ποιότητα του επιπέδου της εξυπηρέτησης των πολιτών και να εκπληρώσει την κοινωνική προσδοκία για καθημερινή παρουσία και άμεση επικοινωνία του πολίτη με τον αστυνομικό.

Ο Τοπικός Αστυνόμος επιλαμβάνεται και διεκπεραιώνει ζητήματα καθημερινότητας των πολιτών, ενημερώνει, διευκολύνει και κατευθύνει τους πολίτες σχετικά με τη διαδικασία ρύθμισης ζητημάτων που εμπίπτουν στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Παράλληλα αναπτύσσει επαφές με υπηρεσίες, φορείς και πολίτες, στο πλαίσιο ανάληψης πρωτοβουλιών που έχουν ως σκοπό τη βελτίωση της αστυνομικής και κοινωνικής προσφοράς στην τοπική κοινωνία.

Στην παραπάνω τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Τοπική Κοινότητα Σώστη του Δήμου Ιάσμου παρέστησαν ο Δήμαρχος Ιάσμου κ. Ισμέτ Καδή, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Υποστράτηγος κ. Νικόλαος Μενεξίδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Μιχαήλ Σεβδυνίδης, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, αστυνομικό προσωπικό και κάτοικοι της περιοχής.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Υποστράτηγος κ. Νικόλαος Μενεξίδης, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της λειτουργίας του θεσμού στην συγκεκριμένη περιοχή, ευχαρίστησε όλες τις τοπικές αρχές που βοήθησαν στην υλοποίηση του θεσμού και τέλος κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν τον Τοπικό Αστυνόμο και να τον αξιοποιήσουν, στο πλαίσιο των καθηκόντων του.

Τέλος ε υχήθηκε στην Τοπική Αστυνόμο υγεία και δύναμη, ώστε να ανταποκριθεί με επάρκεια στα νέα της καθήκοντα.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑