Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 5th, 2017 | by fileto

0

Καταδίωξη και ντεραπάρισμα διακινητών στην Αμφίπολη

Συνελήφθη χθές (4-4-2017) το πρωί, στην Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, 43χρονος αλλοδαπός υπήκοος Γεωργίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Θεσσαλονίκης ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με πινακίδες των βουλγαρικών αρχών και επιχείρησαν να το ελέγξουν.

Σε σήματα στάσης που πραγματοποίησαν στον 43χρονο οδηγό του οχήματος, αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει, εισήλθε στην Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης και στο ύψος της Αμφίπολης έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί και να ανατραπεί εκτός οδοστρώματος.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 43χρονος, διαπίστωσαν ότι προωθούσε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες.

Από το τροχαίο ατύχημα τραυματίσθηκε ο διακινητής και τέσσερις από τους διακινούμενους, ο οποίοι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της Καβάλας και των Σερρών για νοσηλεία.

Κατασχέθηκαν ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, δύο (2) κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 420 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑