Lifestyle

Published on April 13th, 2017 | by fileto

0

Διακοπές δωρεάν για παιδιά ανέργων στην Ευρωκατασκήνωση Θάσου

Για άλλη μια χρονιά ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων για συμμετοχή στο Πρόγραμμα Διαμονής σε Παιδικές Κατασκηνώσεις για το 2017 μέσω του ΟΑΕΔ.

Η Ευρωκατασκήνωση Θάσου είναι έτοιμη και φέτος να δεχτεί τους μικρούς φίλους της για να περάσουν 15 αξέχαστες ημέρες παρέα, με πολλά παιχνίδια, γέλιο και ευτυχισμένες στιγμές.

Δικαιούχοι του προγράμματος είναι εργαζόμενοι/ες και άνεργοι/ες με πραγματικό οικογενειακό εισόδημα φορολογικού έτους 2015 μέχρι 28.000,00 €, οι οποίοι/ες το έτος 2016:

· είχαν τουλάχιστον 50 ημέρες εργασίας στην ασφάλιση του ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ ΕΤΑΜ) ή

· έλαβαν από τον ΟΑΕΔ τουλάχιστον 50 ημέρες ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας ή

· έλαβαν επιδότηση ανεργίας τουλάχιστον 2 μηνών (50 ημερήσια επιδόματα) ή

· συγκεντρώνουν τουλάχιστον 50 ημέρες αθροιστικά από τα παραπάνω (ημέρες εργασίας, ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας και επιδότησης ανεργίας)

καθώς και εγγεγραμμένοι άνεργοι με συνεχόμενη ανεργία 4 τουλάχιστον μηνών κατά την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων.

Επειδή η ταυτοποίηση των παιδιών που δηλώνονται στις αιτήσεις των δικαιούχων θα γίνει μέσω αυτεπάγγελτης αναζήτησης με βάση τον ΑΜΚΑ τους, οι δικαιούχοι οφείλουν να έχουν μεριμνήσει εγκαίρως για την απόδοση ΑΜΚΑ στα παιδιά τους ή για την επικαιροποίηση των στοιχείων τους, όταν υπάρχει μεταβολή αυτών στην οικογενειακή μερίδα, και να προσέξουν ιδιαίτερα στη συμπλήρωση του σωστού ΑΜΚΑ στην αίτηση.

Υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για δωρεάν διακοπές στην Ευρωκατασκήνωσή μας στο http://www.oaed.gr/-/kataskenotiko-programma-etous-2017

Εγγραφές: από 3 Απριλίου έως 20 Απριλίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2310427300


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑