Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 19th, 2017 | by fileto

0

Ετοιμαστείτε για την τουριστική σαιζόν επισημαίνει ο δήμος Αλεξανδρούπολης

Επιστολή προς το Επιμελητήριο Έβρου για σύσταση επιτροπής διαβούλευσης στον κλάδο των καταστηματαρχών σίτισης και εστίασης έστειλε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης προς το Επιμελητήριο Έβρου ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Διαβάστε την επιστολή εδώ:

Ενόψει της επικείμενης καλοκαιρινής – τουριστικής περιόδου προτείνω τη σύσταση επιτροπής διαβούλευσης του κλάδου των καταστηματαρχών σίτισης και εστίασης, η οποία εκπροσωπώντας τους επαγγελματίες του κλάδου θα λαμβάνει μέρος στις συνεδριάσεις που προτιθέμεθα να θεσμοθετήσουμε, με συχνότητα μία κάθε μήνα.

Αφουγκραζόμενος την αγωνία των προσδοκιών σας από τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο που βρίσκεται «προ των πυλών», η οποία αποτελεί και δική μου αγωνία, σας καλώ σε μια πρώτη ανοιχτή συνάντηση στο Δημαρχείο, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (2ος όροφος), την Παρασκευή 21 Απριλίου και ώρα 12:00, προκειμένου να ενημερωθείτε περαιτέρω και να θέσουμε μαζί τους όρους προσέγγισης αυτού του εγχειρήματος.

Προτείνεται, η επιτροπή να απαρτίζεται από 9 μέλη – καταστηματάρχες τοπικών επιχειρήσεων του κλάδου σίτισης και εστίασης, οι οποίοι θα επιλεγούν από τα μέλη σας, με τρόπο που εσείς θα ορίσετε.

Ο ρόλος της επιτροπής θα είναι συμβουλευτικός, καθώς και η υποβολή προτάσεων προς τη Δημοτική Αρχή που αφορούν θέματα λειτουργίας των καταστημάτων και κατ’ επέκταση την εύρυθμη λειτουργία  της αγοράς. Ακολούθως, στη μεταξύ μας διαβούλευση και συζήτηση, θα προσδιορίζεται ποιες από τις προτάσεις που τέθηκαν είναι εφικτό να υλοποιηθούν.

Με την ευχή και προσδοκία μου ότι η συνεργασία μας θα αποφέρει απτά αποτελέσματα και θα μεγιστοποιήσει τα οφέλη από τον τομέα στον οποίο δραστηριοποιείστε για την τοπική μας κοινωνία.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑