Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 24th, 2017 | by fileto

0

Στο νοσοκομείο Καβάλας ο 16χρονος Ξανθιώτης

Σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας νοσηλεύεται ο 16χρονος, ο οποίος έπεσε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, από την οροφή του αφύλακτου και εγκαταλελειμμένου Κολυμβητηρίου Ξάνθης από ύψος τουλάχιστον 15-20 μέτρων όταν ανέβηκε στην οροφή για να παίξει και πάτησε σε γυάλινο πάνελ το οποίο έσπασε με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό και να καταλήξει στο δάπεδο του κολυμβητηρίου.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ξάνθης και από εκεί στην Νευροχειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας όπου νοσηλεύεται στην εντατική με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σπασμένα πλευρά, μια και η κατάστασή του είναι κρίσιμη.

Ο 16χρονος μαθητής που για άγνωστους λόγους, αποφάσισε να «ζήσει» την…περιπέτεια και ανέβηκε στην οροφή του αφύλακτου και εγκαταλειμμένου  εδώ και 2-3 χρόνια δημοτικού κολυμβητηρίου μαζί με 3-4 ακόμη φίλους του.

Ξαφνικά την ώρα που ο μαθητής περπατούσε επάνω στην οροφή βρέθηκε στο…κενό όταν κατέρρευσε το γυάλινο πάνελ όπου πατούσε από ένα ύψος 15-20 μέτρων.

Όπως επισημάνουν οι Ξανθιώτες αλλά και άνθρωποι της δημοτικής αρχής της γειτονικής μας πόλης οι οποίοι πήγαν και εξέτασαν το σημείο του ατυχήματος ότι το εν λόγω Κολυμβητήριο είναι σε κατάσταση εγκατάλειψης εδώ καιρό, με τον καθένα να μπορεί να έχει πρόσβαση και ουκ ολίγες φορές έχει γίνει στόχος διαρρηκτών και βανδάλων, «φιλοξενώντας» και παραβατικές συμπεριφορές.

Καιρός είναι να φυλαχθεί ακόμη καλύτερα και να μην δίνεται η ευκαιρία πρόσβασης σε αυτό!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑