Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 25th, 2017 | by fileto

0

Σε καταστολή ο νεαρός 16χρονος από την Ξάνθη

Ακόμη σε κρίσιμη κατάσταση φαίνεται να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας ο 16χρονος από την Ξάνθη που έπεσε από την οροφή του εγκαταλλειμένου κολυμβητηρίου της Ξάνθης το περασμένο Σάββατο.

O Τάσος Καρασαβόγλου, διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την κατάσταση του νεαρού.

«Ο μικρός, μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, πήγε να παίξει με μια παρέα και με κάποιο τρόπο ανέβηκαν στη σκεπή ενός εγκαταλελειμμένου κολυμβητηρίου στην Ξάνθη. Τότε υποχώρησε η σκεπή κι ο Δημήτρης έπεσε από ένα ύψος 7-8 μέτρων. Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Καβάλας, προκειμένου να του παρασχεθούν άμεσα οι πρώτες βοήθειες» είπε.

Ο Δημήτρης βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και είναι σε καταστολή, όπως εξηγεί  ο κ. Καρασαβόγλου. «Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες. Αν περάσουμε τον κάβο αυτών των ημερών, θα είμαστε πολύ καλύτερα, καθώς η κατάσταση είναι κρίσιμη».  

«Εμείς θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά» προσθέτει ο διοικητής του νοσοκομείου. «Φαίνεται δυνατό σκαρί ο Δημήτρης. Εύχομαι όλα να πάνε καλά». 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑