Αθλητικά

Published on June 23rd, 2017 | by fileto

0

Ο Παγγαιορείτης Άγγελος Κυρανούδης κοουτσάρει ταλεντάκια στις ΗΠΑ

Ο Άγγελος Κυρανούδης έχει όλο το «πακέτο» για προπονητής ποδοσφαίρου και κυρίως Ακαδημιών και η Super League Athletic Academy είναι η Ακαδημία που έχει όλο το «πακέτο» για την σωστή εκμάθηση του ποδοσφαίρου στα παιδιά των ομογενών.

Η πορεία τους έχει πολλά κοινά στοιχεία και γι αυτό ο Ηλίας Αναστασάκος πρότεινε τον Έλληνα προπονητή στον Δημήτρη Πριστούρη.

Και οι… τέσσερις στηρίζονται στην οικογένεια, έχουν ως βάση τους τον Ελληνισμό και βέβαια το βλέμμα τους στο μέλλον των παιδιών.

Ο Κυρανούδης με καταγωγή από το Παλαιοχώρι Παγγαίου, είναι οικογενειάρχης με δύο παιδιά (16 και 12 ετών), καθηγητής Φυσικής Αγωγής, κάτοχος διπλώματος UEFA Pro και εκπαιδευτής προπονητών ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της UEFA με ειδίκευση τις μικρές ηλικίες και τους τερματοφύλακες και τέλος κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος και υποψήφιος διδάκτωρ.

Υπήρξε ημιεπαγγελματίας ποδοσφαιριστής (τερματοφύλακας) στην παλιά Δ’ Εθνική της Ελλάδας και έχει εργαστεί ως προπονητής σε ερασιτεχνικές ομάδες και ακαδημίες, ενωσιακός προπονητής, προπονητής τερματοφυλάκων στη Γ’ εθνική και υπεύθυνος Αν. Μακεδονίας Θράκης στο πρόγραμμα αθλητικών ακαδημιών του ΟΠΑΠ έχοντας στην ευθύνη μου 17 ακαδημίες.

Και σ’ όλα αυτά του βιογραφικού του πρέπει να τονίσουμε και την φιλοσοφία με την οποία έχει μεγαλώσει τόσο ο ίδιος όσο και τα παιδιά του. Και ποια είναι αυτή; «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο σεβασμός της προσωπικότητας των παιδιών και η παροχή αρχών και αξιών στα παιδιά». Στοιχεία με τα οποία θέλουν να μεγαλώσουν όλοι οι Έλληνες τα παιδιά τους και τα οποία έχουν εμφυσήσει στα Ελληνόπουλα οι ομογενείς.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι στον Δημήτρη Πριστούρη, έναν άνθρωπο που ζει και μεγαλώνει στον Ελληνισμό της Νέας Υόρκης, τον γνώρισε ο Ηλίας Αναστασάκος.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής -ως «μαθητής» του Κυρανούδη σε σχολή προπονητών UEFA C στα Χανιά- είδε την ταύτιση ιδεών ανάμεσα στον Κυρανούδη και τον Πριστούρη και όλοι μαζί «παντρεύτηκαν» στο Super League Athletic Academy. Την αθλητική Ακαδημία που Πριστούρης, Αναστασάκος και Κυρανούδης έχουν μετατρέψει σε μία… προέκταση της ελληνικής οικογένειας στον αθλητικό χώρο…

Μετά από 4 χρόνια στην Ακαδημία ο Κυρανούδης λέει: «Από την ενασχόληση μου με την ακαδημία έχω κερδίσει μια διαρκή αγάπη από το σύνολο των παιδιών και των εμπλεκομένων σ’ αυτή. Από τους ομογενείς πιστεύω κέρδισα τον σεβασμό τους. Θέλω να πιστεύω ότι οι γονείς και όχι μόνο αυτοί βλέπουν ότι προσπαθούμε κάθε χρόνο να προσφέρουμε στα παιδιά τους μια ποικιλία ερεθισμάτων που δεν έχει σχέση μόνο με το ποδόσφαιρο αλλά και την ορθοσωμία τους, την συναρμογή τους, τη διασκέδασή τους κτλ.».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑