Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 28th, 2017 | by fileto

0

Κυνηγητό παίζει η αστυνομία με τους διακινητές

Συνελήφθη χθες (27-7-2017) το πρωί, στον Έβρο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 18χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δεκαπέντε (15) μη νόμιμους μετανάστες. Εννέα (9) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Πακιστάν και έξι (6) υπήκοοι Μπανγκλαντές.

Ειδικότερα, χθες το πρωί, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής (κόμβος Κίρκης), οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 18χρονο οδηγό Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, προκειμένου να το ακινητοποιήσει, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Λίγο πιο κάτω, ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα και μαζί με τον συνοδηγό, επιχείρησαν να διαφύγουν, πεζή, σε παρακείμενη θαμνώδη και βραχώδη περιοχή. Άμεσα οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον 18χρονο, ο οποίος, κατά την προσπάθεια διαφυγής του, τραυματίσθηκε στο πόδι, ενώ ο συνεργός του δεν εντοπίσθηκε.

Σε έλεγχο που ακολούθησε στο όχημα, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες, μετέφεραν με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας δεκαπέντε (15) μη νόμιμους μετανάστες.

Ο 18χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και παρέμεινε για νοσηλεία.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και 1 κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑