Lifestyle

Published on August 1st, 2017 | by fileto

0

Λουκέτα παντού από τους ράμπο κατά της φοροδιαφυγής

Οι «ράμπο» του υπουργείου Οικονομικών βγήκαν παραλία και ντυμένοι με ρούχα απλά καλοκαιρινά και σαγιονάρες, ως τουρίστες πηγαίνουν στις επιχειρήσεις και κάνουν σαρωτικούς ελέγχους.

Επιβάλουν πρόστιμα και σε περιπτώσεις εκτεταμένης φοροδιαφυγής μπαίνουν λουκέτα στις επιχειρήσεις από 48 ώρες μέχρι και μια εβδομάδα.

Σύμφωνα με να νέα στοιχεία τα οποία έδωσε στη δημοσιότητα η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων στη Θάσο τις τελευταίες ημέρες είχαμε: -σε ένα 24ωρο, 16 παραβάτες, με συνολικά 156 παραβάσεις. Μπήκαν 48ωρα λουκέτα σε:

  • 4 μεγάλα beach bar
  • 2 bar της φημισμένης παραλίας marble beach
  • 1 στο Λιμένα (πρωτεύουσα του νησιού)

Στην Κομοτηνή μπήκε λουκέτο 96 ωρών σε νυχτερινό κέντρο.

Στο Παλιούρι Χαλκιδικής έπεσε καμπάνα στο CABANA BEACH BAR και λουκέτο για 48 ώρες. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα και κοσμικότερα του πρώτου ποδιού της Χαλκιδικής.

Ήδη η επιχείρηση ανάρτησε στο facebook τα εξής: «Η ομάδα του Cabana Beach είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι λόγω κάποιων δυσχερών καταστάσεων των οποίων δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό Κυριακή 30.07 και Δευτέρα 31.07. Σας ζητούμε συγγνώμη και ευχαριστούμε προκαταβολικά για την κατανόηση σας! Κοντά σας από την Τρίτη 1 Αυγούστου.

Τα άλλα καμπανίσματα της ίδιας περιόδου ήταν:

-Μύκονος: 48ωρο λουκέτο σε ψητοπωλείο κοντά στο Αεροδρόμιο.

-Σπέτσες: 48ωρα λουκέτα σε 2 ταβέρνες.

-Πάτρα: Επιχείρηση εμπορίου και επεξεργασίας μετάλλων. Εντοπίστηκε με τη μέθοδο της κλειστής αποθήκης για μη έκδοση παραστατικού πώλησης για 16,6 τόνους χαλκού συνολικής αξίας 83.490 ευρώ. Μπήκε «λουκέτο» για 48 ώρες και γίνεται έλεγχος σε βάθος πενταετίας για φοροδιαφυγή.

Έκλεισαν για 10 μέρες το AQUA

Μέχρι τις 10 Αυγούστου και εν μέσω θέρους και τουριστικής περιόδου βάζουν λουκέτο στο κλαμπ AQUA το οποίο βρίσκεται στο κέντρο Φαλήρου!

Το κατάστημα με ανάρτησή του στο facebook αναφέρει: «Η Καβάλα του Airshow και του Cosmopolis, η Καβάλα του 2017 δεν μπορεί ν’ ανεχτεί τη μουσική!

Αυτή είναι, δυστυχώς, η μοναδική αλήθεια και ο λόγος που το AQUA θα παραμείνει κλειστό μέχρι τις 10/8.

Κάποιοι καλοθελητές που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού αποφάσισαν ότι το μοναδικό μαγαζί που εδώ και χρόνια “κρατάει ζωντανή” τη νύχτα της Καβάλας, είναι ενοχλητικό και πρέπει να κλείσει (νόμος παραβίασης ωραρίου).

Κρίμα και άδικο για μια πόλη που θέλει να πάει μπροστά τουριστικά, να προσελκύσει κόσμο και να κάνει τη διαφορά.

Σε 10 μέρες θα είμαστε και πάλι κοντά σας, για να ξαναταράξουμε τα νερά και…να κάνουμε λίγη (φασαρία)!η διοίκηση κ το προσωπικό ευχαριστεί αυτούς τους ανθρώπους που αυτές τις δύσκολες μέρες οικονομικής κρίσης μας στέλνουν “διακοπές”».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑