Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 3rd, 2017 | by fileto

0

Τούρκος μετέφερε με μίνι μπας 6 λαθρομετανάστες

  • Σύλληψη 50χρονου υπηκόου Τουρκίας ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 6 μη νόμιμους μετανάστες κρυμμένους κάτω από καθίσματα

 

Συνελήφθη προχθές (2-8-2017) το βράδυ, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης , 50χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Τουρκίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

Αναλυτικότερα, ο δράστης, οδηγός λεωφορείου, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα.

Εκεί, κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε συνεργασία με τελωνειακούς υπαλλήλους, διαπίστωσαν ότι ο 50χρονος μετέφερε με αυτό, παράνομα, έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Συγκεκριμένα, ο δράστης είχε αποκρύψει τους διακινούμενους σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο πίσω μέρος του οχήματος, κάτω από τα καθίσματα.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων Αλεξανδρούπολης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑