Αθλητικά

Published on August 10th, 2017 | by fileto

0

Ο Καλαντζής θα βγάλει το ποδόσφαιρο από τα “μνημόνια”

Μεστωμένος περισσότερο από ποτέ ο πρώην υπουργός και επί χρόνια βουλευτής της Καβάλας Γιώργος Καλαντζής είναι έτοιμος για την μεγάλη μάχη της επόμενης εβδομάδας όπου οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της χώρας μας ουσιαστικά θα επιλέξουν με ψηφοφορία τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ.

Ένα διαφορετικό στοίχημα για τον Καβαλιώτη πολιτικό που δεν είναι μια τυχαία επιλογή μια και ο Γιώργος Καλαντζής χρόνια τώρα ασχολείται με τον αθλητισμό όχι μόνο το ποδόσφαιρο και όπως είπε χθες σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο Airotel Galaxy είχε πάντα απωθημένο του να γίνει υπουργός Αθλητισμού, κάτι που τελικά μέχρι σήμερα δεν ευωδόθηκε!

Στο σήμερα τώρα όπου διεκδικεί την προεδρία της ΕΠΟ η οποία θα προκύψει από τις ψήφους 71 εκλεκτόρων που είναι οι 54 Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων και οι 16 ομάδες που αγωνίζονται στην Super League και του εκπροσώπου της Football League.

Η υποψηφιότητα του Γιώργου Καλαντζή έχει ήδη κατατεθεί και μάλιστα με τις 10 υπογραφές (8 χρειάζονται μίνιμουμ) των Ενώσεων που εξ αρχής τον στηρίζουν. Στην απέναντι πλευρά στέκεται ένας διεκδικητής που είναι ο Βαγγέλης Γραμμένος από την Θεσσαλονίκη που θα κοντραριστεί με τον δικό μας πολιτικό που είναι ο μοναδικός υποψήφιος αντίπαλός του.

Ο κ. Καλαντζής ελπίζει πως αν και ξεκίνησε πολύ μετά την υποψηφιότητα Γραμμένου, θα κόψει εκείνος το νήμα, καθώς ανέφερε ότι «αν και υπάρχει μεγάλη δυσκολία στο εγχείρημα μας, και αν και ορισμένοι νομίζουν ότι δεν χρειάζεται μεγάλη προεκλογική περίοδο, στην προεδρία της ΕΠΟ θα πρέπει ο καταλληλότερος και ο αξιότερος να είναι αι αυτός που μπορεί να επαναφέρει και να διορθώσει το ποδόσφαιρο μας στους Ευρωπαϊκούς του δρόμους».

Όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος έχει το πλεονέκτημα ότι ως πολιτικός έχει τις επαφές στην Ευρώπη τις οποίες ξέρει να κινητοποιεί για να επαναφέρει το ποδόσφαιρο σε μια καλή κατάσταση χωρίς επιτροπείες και έξω από τα δικά του μνημόνια!

Για την υποψηφιότητα Γραμμένου τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα με κανέναν. «Πάντα έτσι πορευόμουν και πολιτευόμουν. Δεν βλέπω κανέναν ως αντίπαλο. Δεν ήμουν ποτέ αντί… Σέβομαι τους πάντες, εφ’ όσον με σέβονται», ανέφερε χαρακτηριστικά.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑