Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 21st, 2017 | by fileto

0

Απάντηση του βουλευτή Δημήτρη Εμμανουηλίδη για την αναστροφή

Με τίτλο: «Σωσίβιο σοβαρότητας»

Τι λέει η γραπτή δήλωση του βουλευτή Καβάλας Δημήτρη Εμμανουηλίδη για την παράβαση που έγινε  viral: «Η κοινωνική ωμοφαγία και ο πολιτικός κανιβαλισμός με αφορμή ένα σύνηθες τροχαίο με μόνη υλική ζημιά ένα σπασμένο φανάρι, αναδεικνύουν την παντελή έλλειψη σοβαρότητας στη λειτουργία ορισμένων κίτρινων ΜΜΕ και μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Για την αποκατάσταση της μόνης πραγματικότητας: την περασμένη Παρασκευή οδηγώντας επί της οδού Βενιζέλου με κατεύθυνση προς Φάληρο το ΙΧ μου – αρνούμενος πεισματικά από την πρώτη στιγμή της βουλευτικής μου θητείας  να κάνω χρήση των προνομίων, αυτοκινήτου και οδηγού – επιχείρησα στο ύψος της Μητροπόλεως αναστροφή σε σημείο που δεν απαγορεύεται από τον Κ.Ο.Κ., αφού έλεγξα και τις δύο κατευθύνσεις.

Κατά την αναστροφή, για να εισέλθω στο ρεύμα της Βενιζέλου προς το κέντρο της πόλης, δεν εκτίμησα σωστά την απόσταση του αστικού λεωφορείου, με αποτέλεσμα να δεχτώ πρόσκρουση με πολύ μικρή ταχύτητα, με μόνο αποτέλεσμα μικρές υλικές ζημιές στο ΙΧ μου. Τα κακόβουλα δημοσιεύματα περί πρόθεσής μου να εισέλθω ανάποδα σε μονόδρομο, καταρρίπτονται με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία. Η φορά των τροχών του αυτοκινήτου μου στο υπάρχον φωτογραφικό υλικό αποδεικνύει την πρόθεση μου για αναστροφή.

Η διαστρέβλωση του συμβάντος και η ελαφρότητα αναπαραγωγής του, επιβεβαιώνουν την παντελή έλλειψη σοβαρότητας συγκεκριμένων μέσων.

Η «Πρωτοθεματική Δημοκρατία» κινούμενη στις εσχατιές της δημοσιογραφικής παρακμής, μάταια προσπαθεί να σπιλώσει την πολιτική καθαρότητα του Σύριζα.

Η ανάδειξη ενός καθημερινού τροχαίου συμβάντος σε μείζον πολιτικό θέμα, παραπέμπει στο «ο πνιγμένος από τα μαλλιά πιάνεται».

Θα θέλαμε ειλικρινά να ρίξουμε προς αυτά σωσίβιο σοβαρότητας. Αρκεί έστω και την τελευταία στιγμή να το αποδεχτούν».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑