Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 4th, 2017 | by fileto

0

Βγήκε για ευχές στους μουσουλμάνους ο περιφερειάρχης ΑΜΘ

Μετά τις δηλητηριώδεις αναφορές στο περιφερειακό συμβούλιο ΑΜ-Θ και σε τοπικά μέσα που έκανε κατά του περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου ο πρωην αντιπεριφερειάρχης Οντέρ Μουμίν, ο κ. Μέτιος αντέδρασε επικοινωνικά.
Έχοντας μαζί του μουσουλμάνους μειονοτικούς περιφερειακούς συμβούλους ο περιφερειάρχης έκανε μεγάλη περιοδεία με επισκέψεις σε Ροδόπη και Ξάνθη δίνοντας ευχές για τη γιορτή του Κουρμπάν Μπαϊράμ.
Μάλιστα εξέδοσε και δελτίο Τύπου με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από όλα τα μειονοτικά χωριά που επισκέφθηκε και με ένα κείμενο όλο μηνύματα: Το δελτίο έλεγε ότι: «την αγορά της Κομοτηνής καθώς και οικισμούς των Δήμων Αρριανών, Αβδήρων, Ξάνθης και Τοπείρου, στις Περιφερειακές Ενότητες Ροδόπης και Ξάνθης, επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος, προκειμένου να ευχηθεί στους μουσουλμάνους πολίτες της περιοχής για τη θρησκευτική γιορτή του Κουρμπάν Μπαϊράμ.
Στην Κομοτηνή και στους οικισμούς του Δήμου Αρριανών, ο κ. Μέτιος συνοδευόταν από τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών, Διοίκησης και Διαφάνειας ΑΜΘ κ. Αχμέτ Ιμπράμ και τους περιφερειακούς συμβούλους Ροδόπης κ.κ. Μουσταφά Κατραντζή, Μετίν Μουσταφά, Μουλταζά Ταρκάν Μουλταζά και Ισμαήλ Χουσέ Μουσταφά ενώ στους οικισμούς των Δήμων Αβδήρων, Ξάνθης και Τοπείρου ο κ. Περιφερειάρχης συνοδευόταν από τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΑΜΘ κ. Νίκο Ευφραιμίδη και τους περιφερειακούς συμβούλους Ξάνθης κ.κ. Ιρφάν Χατζηγκενέ και Μπιρόλ Ιντζέ Μεμέτ».
Οι κακές γλώσσες σχολίασαν ότι αυτή η περιοδεία θύμιζε ολίγον προεκλογική για τον περιφερειάρχη μας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑