Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 4th, 2017 | by fileto

0

Τρελή πορεία για ΙΧ σε βενζινάδικο στο Περιγιάλι

⦁ Στο πέρασμά του έριξε κάτω μοτοσικλέτα με αναβάτες ζευγάρι Τούρκων τουριστών και μια βενζιναντλία
Στο άκουσμα της είδησης όλοι φοβήθηκαν τα χειρότερα. Από εκρήξεις μέχρι και πυρκαγιές σε όλο το τετράγωνο.
Χθες το μεσημέρι στη 13:00, ένα αυτοκίνητο ΙΧ μετά από σύγκρουση δύο οχημάτων ξεφεύγει της πορείας του και μπαίνει με ταχύτητα στο πρατήριο υγρών καυσίμων της Shell, το γνωστό και ως πρατήριο Μπέλλου (από το όνομα του παλιού ιδιοκτήτη του) και με φόρα χτυπάει μια μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δύο Τούρκοι τουρίστες (ένας άνδρας και για γυναίκα) και καταλήγει σε μια βενζιναντλία του.
Το ΙΧ κινούνταν στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού με κατεύθυνση το Ασημακοπούλου (ανατολικά) και η πρώτη σύγκρουση έγινε με άλλο ΙΧ που έβγαινε από το πρατήριο. Στην προσπάθειά της η οδηγός να αποφύγει την σύγκρουση μπήκε στον χώρο του πρατηρίου που εκείνη την ώρα υπήρχε η μοτοσικλέτα η οποία έβαζε βενζίνη, με αποτέλεσμα να την ρίξει κάτω με την συνεπιβάτιδα η οποία ήταν καθισμένη στη σέλα και να καταλήξει στην αντλία!
Όλα έγιναν αστραπιαία και με τον θόρυβο αλλά και το είδος της σύγκρουσης ειδοποιήθηκαν ταυτόχρονα Τροχαία και Πυροσβεστική οι οποίοι κάλεσαν και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Τελικά η συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας τραυματίστηκε στο χέρι της και πήγε στο νοσοκομείο για τα περαιτέρω ενώ δεν σημειώθηκε πέρα από υλικές ζημίες το παραμικρό…
Αξίζει να σημειώσουμε στο σημείο εκείνο λόγω οχημάτων που μπαίνουν για ανεφοδιασμό κατά καιρούς γίνονται συγκρούσεις οχημάτων με υλικές συνήθως ζημίες αν και υπάρχει σήμανση και θα πρέπει αν κάποιος κινείται στην Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού με κατεύθυνση ανατολικά καλύτερα να προχωρήσει πέντε μέτρα παρακάτω να κάνει κυκλική πορεία στον κόμβο να μπεί στην οδό Σαπαίων και να στρίψει αριστερά μπαίνοντας κανονικά στο πρατήριο καυσίμων!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑