Lifestyle

Published on October 2nd, 2017 | by fileto

0

Η Τόσκα γίνεται BOMO Club

Ο Μπόρις Μουζενίδης που ορισμένοι τον θεώρησαν ευκαιριακό παίχτη στην τουριστική ανάπτυξη της Καβάλας κάνει το μεγάλο μπαμ και μετά από τις πτήσεις της Ellinair από τρία αεροδρόμια της Ρωσίας και της Λευκορωσίας έφερε τουρίστες στο αεροδρόμιο της Καβάλας κάνει την δεύτερη κίνηση και νοικιάζει με μακρά μίσθωση την Ακτή Τόσκα.
Το Tosca Beach Bungalows, είναι το νέο απόκτημα για τον όμιλο Μουζενίδη και θα λειτουργήσει από την επόμενη τουριστική περίοδο, ως Bomo Club.
Στην ξενοδοχειακή του υποδομή θα γίνουν εργασίες ανακαίνισης που θα φτάσουν τα 2 εκατ. ευρώ και θα επεκταθούν και στους άλλους χώρους της μονάδας…
Σύμφωνα με τον νέο ιδιοκτήτη της μονάδας, το ξενοδοχείο, διαθέτει 99 δωμάτια και σουίτες δηλαδή, διαφορετικούς τύπους δωματίων, με θέα για να ικανοποιήσει οποιαδήποτε περίσταση και να κάνει κάθε διαμονή στην πόλη ξεχωριστή.
Διαθέτει επίσης παραλία με γαλάζια σημαία, εστιατόριο και μπητς μπαρ στα οποία θα προστεθούν περιβαλλοντικές δράσεις και δράσεις διαχείρισης περιβάλλοντος.
Ο Όμιλος Μουζενίδη που «χτίζει» μια σειρά από ξενοδοχεία στην Ελλάδα τα λεγόμενα Bomo Club θα παρέχει υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές, με ένα μοναδικό συνδυασμό υπηρεσιών και αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας.
Τα οφέλη των Bomo Club ξενοδοχείων περιλαμβάνουν τα υψηλότερα πρότυπα φιλοξενίας, που αναπτύχθηκαν από το τουριστικό πρακτορείο Μουζενίδης Travel: Οι σύγχρονες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις συμπληρώνονται με τις προτεινόμενες υπηρεσίες των πελατών, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και τη συνάφειά τους με τις ανάγκες των πελατών.
Όπως έχει δηλώσει ο Χριστός Ζαγγογιαννης που είναι General Manager Bomo Club Hotel Management Services, η πλάζ θα είναι ανοιχτή για τους Καβαλιώτες και για όσους επιθυμούν να κάνουν το μπάνιο τους σε ένα ασφαλές περιβάλλον με πολλές υπηρεσίες με ανάλογη είσοδο όπως άλλωστε γινόταν μέχρι και σήμερα


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑