Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 3rd, 2017 | by fileto

0

Μάκης Παπαδόπουλος πυροβολεί Τσανάκα για τους κάδους

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΤΙΣ ΚΡΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΟΤΙ:
“Στις 5 ψήφους υπέρ Τσανάκα, “δώρο” ένας πράσινος κάδος σκουπιδιών!!”

Στα όρια της αντιπαράθεσης έχει φτάσει μια ανάρτηση που έκανε προ ημερών ο Μάκης Παπαδόπουλος στο facebook με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Καθαριότητας Ανέστη Τσουρουκίδη με αφορμή η έλειψη κάδων σκουπιδιών στο κέντρο των Κρηνίδων.
Μετά από την επισήμανση του κ. Παπαδόπουλου τοποθετήθηκαν κάδοι και μάλιστα Κυριακάτικα, ενώ σε νεότερη επισήμανση του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ο Τόπος της Ζωής μας» επισημαίνει εκ νέου ότι: «Έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο το ΘΡΑΣΟΣ και η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ των στελεχών της διοίκησης Τσανάκα που κατάντησαν να μας “μαλώνουν” που κάνουμε τη δουλειά μας ως αντιπολίτευση.
Σοβαρά, κύριε Τσουρουκίδη; Έπρεπε να τηλεφωνήσω στο Τμήμα Καθαριότητας μέρα Κυριακή (!) για να βάλουν κάδους; Έπρεπε να τηλεφωνήσω σε εσάς να μεσολαβήσετε για να πάνε εργαζόμενοι να βάλουν κάδους Κυριακάτικα στις Κρηνίδες; ΜΑ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ότι δεν υπήρχαν κάδοι στην κεντρική πλατεία των Κρηνίδων (όπως φαίνεται από τις τηλεοπτικές δηλώσεις σας), ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΔΟΙ;
Αυτό που δεν ομολογεί βεβαίως ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας είναι ότι ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ (όχι μόνο τώρα δηλαδή) Ο ΙΔΙΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΚΡΗΝΙΔΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΔΟΥΣ. Και μαθαίνω ότι και σε άλλους οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων δεν υπάρχουν κάδοι.
Μαθαίνω όμως, κύριε Τσουρουκίδη, ότι ΟΣΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ “ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ” στις Κρηνίδες ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΔΟ. Πολύ πρωτότυπο “ΕΜΠΟΡΙΟ ΨΗΦΩΝ”!
Λέει ωστόσο και κάτι άλλο ο κύριος Τσουρουκίδης που έχει ενδιαφέρον: Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!
Δεν έχουμε εργολαβία για τις επισκευές των κάδων, που ψηφίσαμε μέσα στο καλοκαίρι στην Οικονομική Επιτροπή; Δεν είναι υποχρεωμένος ο εργολάβος να παραδίδει στον Δήμο ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ 20 επισκευασμένους κάδους κάθε 10 ημέρες; ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΔΟΙ, αρχές Οκτώβρη;
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ;
ΤΟΣΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΠΙΑ;
Τα υπόλοιπα στο Δημοτικό Συμβούλιο…
ΥΣ: κύριε Τσουρουκίδη, θα μπορούσατε να μην εκποιήσετε τόσους πολλούς κάδους από την αποθήκη του Δήμου στο Περιγιάλι, εν μέσω αργίας Αγίου Πνεύματος (5 Ιουνίου). Ελέγξατε αν κάποιοι από αυτούς θα μπορούσαν να επισκευαστούν; Μου κάνει εντύπωση πάντως που εκείνους βιαστήκατε να τους “ξεφορτωθείτε”, ενώ αντίστοιχα δεν βιάζεστε να επισκευάσετε άμεσα άλλους, για να τους έχετε διαθέσιμους και να εξυπηρετείτε τους συμπολίτες μας και τους επαγγελματίες».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑