Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 30th, 2017 | by fileto

0

Πέθανε μόνη και αβοήθητη στο Τρίγωνο Έβρου

Νεκρή ανασύρθηκε γυναίκα τα ξημερώματα  σήμερα Δευτέρα (30/10), μέσα από τις στάχτες του σπιτιού της.
Η τραγωδία σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα, στο χωριό Κόμαρα του δήμου Τριγώνου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 9 το βράδυ της Κυριακής, στην κατοικία της 87χρονης, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Η άτυχη γυναίκα εγκλωβίστηκε στις φλόγες, που πολύ γρήγορα εξαπλώθηκαν στο κτίσμα με αποτέλεσμα να καταρρεύσει η στέγη και να καταστεί αδύνατη η είσοδος των πυροσβεστών στο εσωτερικό του σπιτιού.
Επίσης, σύμφωνα με το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η 87χρονη η οποία έφερε σοβαρά εγκαύματα σε όλο το σώμα εντοπίστηκε στον διάδρομο του σπιτιού της, στο σημείο όπου ενδεχομένως έχασε τις αισθήσεις της επιχειρώντας να βγει από το φλεγόμενο κτήριο.
Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας:
Η ηλικιωμένη διέμενε μόνη αλλά σε διπλανή με τον γιο της κατοικία.
Απαντήσεις στα αίτια τόσο της πυρκαγιάς, όσο και του θανάτου της 87χρονης, αναμένεται να δώσει η προανάκριση που θα διενεργηθεί από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Σημειώνεται πως στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης της πυρκαγιάς πυροσβεστικές δυνάμεις των κλιμακίων Δικαίων και Ορεστιάδας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑