Εκδηλώσεις

Published on December 1st, 2017 | by fileto

0

Στον Ευγένιο Τριβιζά το «Χρυσό Κλειδί» της Ονειρούπολης

Τουνελόδρακοι, ξωτικά, αόρατα πράσινα καγκουρό, νεράιδες, μικρά λυκάκια, καλικάντζαροι, ιπτάμενα σουρωτήρια, χιονάνθρωποι και κυρίως ο Άγιος Βασίλης ετοιμάζονται να ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους στο μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων στην Ονειρούπολη Δράμας.
Για 14η συνεχή χρονιά ο Δημοτικός Κήπος και η Κεντρική Πλατεία της πόλης, μεταμορφώνονται σε παραμυθένια σκηνικά και όλοι οι επισκέπτες είναι πρωταγωνιστές, στο απόλυτο χριστουγεννιάτικο παραμύθι.Η Ονειρούπολη Δράμας ξεκίνησε το 2004 και μέχρι σήμερα φιλοξενεί στο πιο παραμυθένιο, χριστουγεννιάτικο πάρκο της χώρας χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο κάνοντας τη Δράμα πρωτεύουσα των Χριστουγέννων.
Όπως σχολιάζουν οι διοργανωτές: «Στο πλαίσιο αυτό η Ονειρούπολη Δράμας 2017-2018 αναπτύσσει τη φιλοσοφία της, εξελίσσεται, αναμορφώνεται και δημιουργεί μια νέα πολιτιστική εμπειρία κερδίζοντας ήδη, θεαματικά, το ενδιαφέρον της πανελλήνιας ειδησεογραφικής κοινότητας, η οποία επιβεβαιώνει ότι τα Χριστούγεννα είναι η Ονειρούπολη Δράμας».
Το παραμύθι ξεκινά την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου (19.00) με τον πλέον αγαπητό παραμυθά, κ. Ευγένιο Τριβιζά. Παράλληλα, θα του παραδοθεί το «Χρυσό Κλειδί της Ονειρούπολης, κάτι που γίνεται φέτος για πρώτη φορά, ανακηρύσσοντας τον πρώτο επίτιμο κάτοικο της Ονειρούπολης.
Μεταξύ άλλων οι συμμετέχοντες μπορούν να επισκεφτούν: το νέο σπίτι του Άη Βασίλη, το ζαχαροπλαστείο των ξωτικών, τι σχολή Χριστουγεννιάτικης μαγείας, το ταχυδρομικό εργαστήρι με γράμματα και πλαστελίνες, το σπιτάκι του παραμυθιού (αφιέρωμα στον Ευγένιο Τριβιζά), το σπιτάκι της ζωγραφικής προσώπου, το παγωμένο εργαστήρι πειραμάτων, το εργαστήρι του Χαμόγελου και το εργαστήρι της φύσης.
Επίσης μπορούν να ακολουθήσουν μια «Μαγική Διαδρομή» και να ανακαλύψουν κάθε κρυμμένο μυστικό της Ονειρούπολης κερδίζοντας δώρα, να πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι στον χρόνο και να ζήσουν από κοντά την «Εποχή των Παγετώνων», το νέο θεματικό πάρκο που συνδυάζει τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία με την εξερεύνηση σε έναν περιπετειώδη κόσμο.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑