Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 4th, 2017 | by fileto

0

Τον Έρωτα Φονιά παρουσίασε η Αγγελική Νικολούλη

Σήμερα το απόγευμα στο πατάρι του καταστήματος Public Καβάλας στην Καβάλα η γνωστή δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη παρουσίασε το νέο βιβλίο της με τίτλο: «Έρωτας Φονιάς» σε ένα πολυπληθές κοινό που γέμισε ασφυκτικά τον χώρο, επιβεβαιώνοντας ότι η γνωστή τηλεπερσόνα μπορεί να κάνει και τηλεοπτικά νούμερα αλλά και να συγκινήσει το αναγνωστικό κοινό με το μυθιστόρημά της που δεν είναι το πρώτο.
Όπως είπε η ίδια στο ακροατήριο: «Ο “Έρωτας Φονιάς” είναι ένα αστυνομικό θρίλερ για γερά νεύρα, απόλυτα που μόνο η ζωή ξέρει να γράφει. Μια ιστορία που την, κουβαλάω μέσα μου εδώ και χρόνια. Οι λάτρεις του αστυνομικού βιβλίου ζουν την αγωνία, το μυστήριο, τις ανατροπές και τους φόνους. Ταξιδεύουν με τους ήρωες αυτού του θρίλερ στην Αθήνα, στην Ιθάκη, στη Σαντορίνη, αλλά και στην Αυστρία, και συγκεκριμένα σε Βιέννη, Χάλστατ και Γκρατς. Σε αυτό το βιβλίο ήθελα διακαώς να θίξω ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις άνδρα – γυναίκας – παιδιών, την εξουσία που μπορεί να ασκεί ο ένας σε βάρος του άλλου και -το βασικότερο- την ψυχική και σωματική κακοποίηση γυναικών. Στη μακρόχρονη πορεία μου στο αστυνομικό ρεπορτάζ έχω ζήσει απίστευτες ιστορίες με θύματα γυναίκες που γράφονται στο σκοτάδι και μ’ έχουν συγκλονίσει. Γυναίκες που δεν αντέδρασαν στα όσα βίωναν, δεν τόλμησαν να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους και εγκλωβίστηκαν σε έναν λαβύρινθο από τον οποίο δεν ξέφυγαν ποτέ. Ένα βιβλίο που βασίζεται σε αληθινή ιστορία».
Μετά την παρουσίαση η συγγραφέας δέχθηκε ερωτήσεις αλλά και αιτήματα για να ασχοληθεί και με υποθέσεις σκοτεινές που αφορούν πρόσωπα από την Καβάλα…
Τέλος υπέγραψε πολλά αντίτυπα και βγήκε φωτογραφίες με τις αναγνώστριές της.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑