Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 7th, 2017 | by fileto

0

Ο Αντώνης Γραβάνης πήρε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Ροδόπης

Σε «θρίλερ» εξελίχθηκε η βραδιά των εκλογών στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης καθώς ο Αντώνης Γραβάνης επικράτησε με 38 μόλις ψήφους διαφορά έναντι του ανθυποψηψίου του για την θέση της προεδρίας Γιάννη Κιλτσίκη.
Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του Επαγγελματοβιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έκανε λόγο για «μια νέα μέρα» στον φορέα των επαγγελματιών τον οποίον όπως είπε «θα προσπαθήσουμε να αναβαθμίσουμε για το καλό των επιχειρηματιών και της περιοχής».
«Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία μέσα από την οποία το Επιμελητήριο βγαίνει πιο δυνατό. Να συγχαρούμε τους συμβούλους και των δύο συνδυασμών και κυρίως να συγχαρώ τον αντίπαλο μου Γιάννη Κιλτσίκη για τον αγώνα που έκανε. Ο κόσμος, οι επαγγελματίες της Ροδόπης επέλεξαν την επόμενη μέρα όλοι μαζί να υπογράψουμε την συμφωνία ανασυγκρότησης και να κάνουμε το επιμελητήριο μας να πρωταγωνιστήσει στην περιοχή. Να ευχαριστήσω τους συμβούλους του συνδυασμού μου που με στήριξαν από την πρώτη στιγμή και κυρίως να ευχαριστήσω τους συνεργάτες, τους φίλους και την οικογένεια μου που ήταν δίπλα μου από το πρώτο λεπτό αυτής της προσπάθειας. Από αύριο ξεκινάει μια νέα μέρα όπου όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να αναβαθμίσουμε τον επιμελητηριακό θεσμό για το καλό των επιχειρηματιών και της περιοχής» δήλωσε αναλυτικά ο επικεφαλής του συνδυασμού «Συμφωνία Ανασυγκρότησης».
Τα τελικά αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά, πιθανόν εντός της ημέρας, με επίσημη ανακοίνωση του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑