Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 20th, 2017 | by fileto

0

Δήμαρχος Καβάλας: “Μην περιμένετε να δείτε έργα”!!!

Σύμφωνα με ανακοίνωση την οποία εξέδωσε ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Ο Τόπος της Ζωής μας» Μάκης Παπαδόπουλος αναφέρει τα εξής: “Μην περιμένετε να δείτε έργα, ελάχιστα πράγματα θα κάνουμε” δήλωσε η Δήμαρχος Καβάλας πριν από μερικές ημέρες. Και μάλιστα τεχνικά έργα από τον προϋπολογισμό του Δήμου, δηλαδή έργα καθημερινότητας και ποιότητας ζωής των δημοτών!
Είναι φανερό ότι η Δήμητρα Τσανάκα προετοιμάζει τους δημότες για να αποδεχτούν και να συμβιβαστούν με την αποτυχία της ως Δημάρχου.
Οι δημότες όμως κουράστηκαν πια να ακούν την κυρία Δήμητρα Τσανάκα να κατηγορεί τους άλλους για τις δικές της ανεπάρκειες και να λέει τόσα πολλά ψέματα.
Οι δημότες είναι εξοργισμένοι με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους: κάδοι ξεχειλισμένοι από σκουπίδια, “δάση” από χόρτα στις γειτονιές, πάρκα εγκαταλειμμένα, λάμπες χαλασμένες, δρόμοι χωρίς φωτισμό, χαλασμένοι και γεμάτοι με λακκούβες, κυκλοφοριακό “κομφούζιο”, αδέσποτα ζώα ανεξέλεγκτα και χωρίς φροντίδα, φουσκωμένοι λογαριασμοί νερού και βλάβες που φτιάχνονται μετά από 2 χρόνια, πρόστιμα, ρουσφέτια, κοινωνικά αδύναμοι συμπολίτες μας εγκαταλειμμένοι, χωριά εγκαταλειμμένα, και πολλά άλλα.
Οι δημότες ξέρουν πια ότι ως Δήμος Καβάλας “τρώμε” τη μία “πόρτα” μετά την άλλη, γιατί η Δήμαρχος δεν έχει φτιάξει καμία πρόταση – σχέδιο για το πώς θα αξιοποιήσουμε όσα διεκδικούμε από άλλους φορείς του Δημοσίου. Ούτε θα φτιάξει. Τα εγκατέλειψε όλα στην τύχη τους και “χάνονται” το ένα μετά το άλλο: Ακτή Καλαμίτσας, Περιμετρική οδός, στρατόπεδο Ασημακόπουλου, Κάτω Νοσοκομείο, παλιό Πρωτοδικείο, χερσαία ζώνη κεντρικού λιμένα και Τελωνείο, Καρνάγιο, καπναποθήκες, Διόνυσος κ.ά.
Όπως και να έχει, με αυτή τη δήλωση η κυρία Δήμητρα Τσανάκα ομολογεί την παταγώδη αποτυχία της και “σηκώνει τα χέρια ψηλά”, σα να τερματίζει ουσιαστικά τη θητεία της…
Οι δημότες δεν μπορούν να περιμένουν τίποτα από τη διοίκησή της.
Όλο και περισσότεροι πλέον περιμένουν να τελειώσει αυτή η ΧΑΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ…».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑