Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 22nd, 2017 | by fileto

0

Στην κατάψυξη η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Τσουχτερό κρύο επικρατεί στη Βόρεια Ελλάδα, όπου, παρά την ηλιοφάνεια, ο υδράργυρος έχει πέσει σε αρκετές περιοχές κάτω από το μηδέν, δημιουργώντας συνθήκες παγετού.
Μάλιστα χθες το πρωί, ο υδράργυρος στο Νευροκόπι έφτασε στους -7 βαθμούς Κελσίου, ενώ τις προηγούμενες ημέρες έπεσαν και οι πρώτες νιφάδες χιονιού.
Υπό το μηδέν η θερμοκρασία και στη Θράκη, όπου η Αλεξανδρούπολη και η Ορεστιάδα ξημέρωσαν με -9 βαθμούς Κελσίου.

Χαμηλές θερμοκρασίες επικρατούν στην Βόρεια Ελλάδα, με τη μικρότερη αυτή την ώρα να φτάνει τους -9 στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας Γρεβενών.
Στους -7 βαθμούς είναι η θερμοκρασία στο Καϊμάκτσαλάν, – 5 στον Λαϊλιά και στο Σέλι, -2 στη Φλώρινα, -4 στο Νευροκόπι, -2 στην Κοζάνη -1 στην Πτολεμαίδα και στο Αμύνταιο, 1 βαθμός Κελσίου στο Διδυμότειχο, στη Δράμα στο Κιλκίς και την Ορεστιάδα, 3 βαθμούς στην Αλεξανδρούπολη και 4 βαθμούς στη Θεσσαλονίκη.
Η κυκλοφορία των οχημάτων δεν παρουσιάζει ιδιαίτερα προβλήματα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα αυτοκίνητα που κινούνται στην επαρχιακή οδό Φλώρινας-Καστοριάς, μέσω Βιτσίου, στον δρόμο Κερασιάς προς το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμάκτσαλάν και Σερρών-Λαϊλιά.
Στον νομό Χαλκιδικής αλυσίδες χρειάζονται στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου, στις επαρχιακές οδούς Αρναίας Ταξιάρχη, (μέσω Χολομώντα), Παλαιοχωρίου, Μ. Παναγίας, Παλαιοκάστρου, Ταξιάρχη και εντός των δημοτικών διαμερισμάτων Ταξιάρχη, Βάβδου και Δουμπίων…


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑