Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 27th, 2017 | by fileto

0

Η τσιμπίδα του τελωνείου Κήπων δούλεψε

Συνελήφθη την 24-12-2017 το πρωί, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 40χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γερμανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και πλαστογραφία.
Ειδικότερα, ο δράστης, οδηγώντας πολυτελές Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με πινακίδες κυκλοφορίας των Γερμανικών αρχών, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα.
Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε συνεργασία με αξιωματούχους της FRONTEX προέκυψε ότι:
⦁ το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο είχε κλαπεί από την Ιταλία
⦁ ο αριθμός πλαισίου του οχήματος είναι παραποιημένος
⦁ η άδεια κυκλοφορίας, που κατείχε και επέδειξε ο δράστης είναι πλαστή
Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, το παραπάνω όχημα, η άδεια κυκλοφορίας, τα χρηματικά ποσά των 3.000 ευρώ και 102 δολαρίων Η.Π.Α. και 3 κινητά τηλέφωνα.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων.
ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ
Συνελήφθη χθες (26-12-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 33χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γεωργίας, ο οποίος διώκεται με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των Αρχών της Γερμανίας, για διάρρηξη οικίας.
Συγκεκριμένα, ο 33χρονος μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα μας, όπου κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του έχει εκδοθεί το παραπάνω Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑