Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 15th, 2018 | by fileto

0

Τούρκος και Σύριος διακινητές με 11 λαθρομετανάστες

Συνελήφθησαν προχθες (13-1-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί, ένας 37χρονος υπήκοος Τουρκίας και ένας 24χρονος υπήκοος Συρίας, κατηγορούμενοι για μεταφορά και απόπειρα μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών, κατά περίπτωση.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 37χρονο διότι τον εντόπισαν να επιβιβάζει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, έντεκα (11) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Ιράν και Συρίας και ακολούθως να τους μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα.
Στο πλαίσιο της ίδιας επιχείρησης συνέλαβαν και τον 24χρονο, διότι όπως προέκυψε, επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβη στην περιοχή προκειμένου να παραλάβει και να προωθήσει στην ενδοχώρα μη νόμιμους μετανάστες, καθώς επίσης υπέδειξε στον 37χρονο το σημείο για την παραλαβή των μη νόμιμων μεταναστών.
Κατασχέθηκαν δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, το χρηματικό ποσό των 650 ευρώ και 3 κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑