Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 18th, 2018 | by fileto

0

Δεν πέρασε η κοκαΐνη στις φυλακές Κομοτηνής

Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι FYROM, ηλικίας 63 και 43 ετών,  σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων. Η δικογραφία περιλαμβάνει επίσης έναν 25χρονο υπήκοο FYROM, έγκλειστο στο Κατάστημα Κράτησης Κομοτηνής.

Αναλυτικότερα, ο 63χρονος, κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου στο Κατάστημα Κράτησης Κομοτηνής, επιχείρησε να προμηθεύσει τον 25χρονο κρατούμενο με ναρκωτικά, τα οποία είχε επιμελώς κρυμμένα σε υποδήματα, πλην όμως η πράξη του έγινε αντιληπτή από σωφρονιστικούς υπαλλήλους και συνελήφθη από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς.

Συγκεκριμένα, εντός των υποδημάτων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τέσσερις (4) νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 6,5 γραμμαρίων, καθώς και 4 γραμμάρια θρυμματισμένων ναρκωτικών δισκίων.

Όπως προέκυψε, ο 63χρονος ενήργησε από κοινού με τον 43χρονο, ο οποίος ανέμενε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο εξωτερικά του Καταστήματος Κράτησης.  Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο παραπάνω όχημα, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν 3 ναρκωτικά δισκία και 1 αναδιπλούμενο μαχαίρι, συνολικού μήκους 26 εκατοστών.

Κατασχέθηκε επίσης το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τρία κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑