Εκδηλώσεις

Published on February 6th, 2018 | by fileto

0

2.000 θεατές είδαν την παράσταση με Ζαλμά και Ματσούκα στην Καβάλα

Η πολυβραβευμένη ταινία ορόσημο «Μία Ξεχωριστή Μέρα» (Una Giornata Particolare) του Έττορε Σκόλα, ανέβηκε σε θεατρική διασκευή του Αλέξανδρου Ρήγα και σκηνοθεσία της Άσπας Καλλιάνη, από την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 5 του ίδιο μήνα στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου στην Καβάλα και ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Σε σημείωμά του ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας Πέτρος Πετρόπουλος σημειώνει: «Επτά παραστάσεις, η μία καλύτερη από την άλλη, περίπου 2.000 θεατές και οι συγκλονιστικές παρουσίες των ηθοποιών που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, συγκίνησαν και μάγεψαν το κοινό. Ήταν ομολογουμένως πολλές και ξεχωριστές μέρες, για όλους εμάς στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, τους εργαζόμενους του, που ξεπέρασαν εαυτούς και τους εθελοντές που συνέβαλαν στην τεράστια επιτυχία που γνώρισε η παράσταση, τους οποίους και ευχαριστώ όλους θερμά.

Πολλά ευχαριστώ και πολλά μπράβο, στους εξαιρετικούς ηθοποιούς και μοναδικές-ξεχωριστές προσωπικότητες, Σταύρο Ζαλμά, Δήμητρα Ματς ούκα, Αρτέμη Γαβριλούκ, Γιώτα Ζερδεβά, Νίκο Νικολαίδη, Λεωνίδα Χρυσομάλλη και φυσικά στον Αλέξανδρο Ρήγα και τους συνεργάτες του, με τους οποίους συνεργαστήκαμε άριστα. Ακόμη περισσότερα ευχαριστώ αξίζουν στους εκατοντάδες θεατές από την Καβάλα και την ευρύτερη περιοχή που τίμησαν τους συντελεστές της παράστασης, τον Καλλιτεχνικό μας Διευθυντή Θοδωρή Γκόνη και όλους εμάς, με την εντυπωσιακή τους παρουσία».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑