Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 8th, 2018 | by fileto

0

Κλοπές σε όλη τη Βόρειο Ελλάδα

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και εμπεριστατωμένες έρευνες, επτά (7) κλοπές από επιχειρήσεις σε διάφορες πόλεις της χώρας, που διαπράχθηκαν, κατά το χρονικό διάστημα από 22-1-2017 έως 7-2-2018.

Συνελήφθησαν χθες (7-2-2018) το μεσημέρι, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 43, 41 και 28 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι, οι τρεις δράστες, μετέβησαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στη Δράμα, όπου οι δύο από αυτούς, προσποιούμενοι τους πελάτες, εισήλθαν σε επιχείρηση της πόλης και κατά τη διάρκεια συναλλαγής με υπάλληλο, κατάφεραν να αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν με το όχημα στο οποίο ανέμενε ο 28χρονος.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού οι αστυνομικοί εξέδωσαν σχετικές έρευνες και αναζητήσεις με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δράστες.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε επίσης ότι οι δράστες κατά το χρονικό διάστημα από 22-1-2017 έως 5-4-2017, μετέβησαν σε έξι (6) ακόμη επιχειρήσεις, στη Δράμα, την Έδεσσα, την Κατερίνη, τη Νάουσα και την Αθήνα, όπου με τον ίδιο τρόπο, κατάφεραν να αφαιρέσουν συνολικά το χρηματικό ποσό των 610 ευρώ και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 765 ευρώ, καθώς επίσης το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Σημειώνεται ότι και οι τρεις δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑