Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 10th, 2018 | by fileto

0

Βουλγάρα άπλωνε χέρι σε ξένες τσάντες

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας  Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, πέντε (5) κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα, από καταστήματα, που διαπράχθηκαν την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018 και κατά το τελευταίο δεκαήμερο, στην πόλη της Καβάλας.

Συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής 9 Φεβρουαρίου 2018 στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 40χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και απόπειρα κλοπής.

Συγκεκριμένα, το πρωί η δράστιδα εισήλθε σε κατάστημα εμπορίας ενδυμάτων της πόλης, όπου επιχείρησε να αφαιρέσει μία μπλούζα. Η πράξη της έγινε αντιληπτή από υπάλληλο του καταστήματος και ακολούθως συνελήφθη από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε επίσης ότι, προ δεκαημέρου η 40χρονη αφαίρεσε από το ίδιο κατάστημα ένα ακόμη ένδυμα, ενώ πρωινές ώρες της 9-2-2018 εισήλθε σε τρία ακόμη καταστήματα και αφαίρεσε από το εσωτερικό τους διάφορα είδη καλλυντικών και ένδυσης.

Στην κατοχή της δράστιδας βρέθηκαν όλα τα είδη που αφαιρέθηκαν την 9-2-2018, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑