Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 27th, 2018 | by fileto

0

Παραίτηση μυστήριο του Σωτήρη Μποταίτη

Επαγγελματικούς λόγους επικαλέστηκε ο Σωτήρης Μποταΐτης, δηλώνοντας την παραίτησή του από πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Αυτή η δήλωση έγινε στην αρχή της 3ης συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου, το βράδυ της Δευτέρας 27 Φεβρουαρίου.

Ο κος Μποταΐτης ανέλαβε καθήκοντα πριν από έναν χρόνο, αντικαθιστώντας τον κο Αντωνιάδη, που ανέλαβε την  θέση του αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού. Η δήλωσή του: «Μόλις τελειώσει σήμερα το συμβούλιο, υποβάλλω την παραίτησή μου για προσωπικούς λόγους. Παραμένω στην παράταξη, στηρίζω τον περιφερειάρχη, αλλά λόγοι επαγγελματικοί με εμποδίζουν από το να είμαι πρόεδρος, γιατί αλλάζουν πολλά στον χώρο της υγείας. Πρέπει να γυρίσω πίσω και στο πανεπιστήμιο και στο νοσοκομείο».

Αποδεχόμενος την παραίτησή του, ο περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος τον ευχαρίστησε και είπε πως η παρουσία ενός ιατρού και ακαδημαϊκού «κοσμεί το περιφερειακό συμβούλιο» και πρόσθεσε ότι «παρά την απόφαση που πήρε, θα υπάρξει συνέχεια και στην συνεργασία μας, πιθανότητα κι από άλλη θέση».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑