Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 7th, 2018 | by fileto

0

Έριξαν μπετά στην ονομαστή παραλία των Αμμολόφων!

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη το βράδυ της Δευτέρας ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης είχε αναφέρει ότι θα ξεκινήσουν εργασίες στους Αμμολόφους μόνο που δεν φανταζόταν ο ίδιος ότι κάποιοι θα ξεκινούσαν να ρίχνουν μπετά στην προστατευόμενη αυτή παραλία που είναι το καύχημα της περιοχής μας.

Κι όμως συνεργεία του Δήμου Παγγαίου σύμφωνα με πληροφορίες πήγαν σήμερα το πρωί στην διάσημη αυτή παραλία και διαπίστωσαν ότι μηχανήματα πρέσες έριχναν μπετά σε σημεία που φυσικά και απαγορευόταν να γίνουν τέτοιου είδους εργασίες.

Οι πληροφορίες λένε ότι δύο υπάλληλοι της Πολεοδομίας (!) Δήμου Παγγαίου και κατ’ άλλους υπάλληλοι της Πολεοδομίας Καβάλας, αλλά και περιπολικό της Αστυνομίας βρέθηκαν στο σημείο και σταμάτησαν τις εργασίες, ενώ δεν γνωρίζουμε αν έπεσαν και τα ανάλογα πρόστιμα!

Εντύπωση προκαλεί δήλωση του δημάρχου Παγγαίου Φίλιππου Αναστασιάδη ο οποίος ανέφερε ότι: δεν είναι ακόμη «ξεκάθαρο» εάν οι εργασίες στις οποίες προέβη ο συγκεκριμένος επενδυτής είναι εντός «πλαισίου», κάτι το οποίο αναμένεται να αποσαφηνιστεί.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑