Αθλητικά

Published on March 14th, 2018 | by fileto

0

Οι Πόντιοι χορεύουν αλλά και παίζουν μπάλα για καλό σκοπό

«Είναι ένα όνειρο το οποίο πραγματοποιήθηκε. Πάντα νίκες στην ομάδα μας» ανέφερε ο πρόεδρος του Ομίλου Χρήστος Ορφανίδης κατά τη προχθεσινή παρουσίαση έχοντας δίπλα του παλαίμαχους της Καβάλας όπως τον Κώστα Λιόλιο, τον Μιχάλη Κλοκίδη, τον Γρηγόρη Μαχαιρίδη και τον Γιάννο Μιχαηλίδη. Στην εκδήλωση ήταν να παραβρεθεί και ο μεγάλος άσσος των γηπέδων Σάββας Κωφίδης αλλά υποχρεώσεις στέρησαν από την παρουσία του την εκδήλωση.

Από νεανικό σφρίγος γέμισε το τσιπουράδικο «Απίκο» όπου έγινε συνεστίαση και παρουσίαση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ομίλου Ποντίων Χορευτών Καβάλας.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του ομίλου κ. Ορφανίδης η ομάδα δημιουργήθηκε μόνο για να συμμετέχει σε αγώνες για φιλανθρωπικό σκοπό.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Μαρκόπουλος, μέλη και φίλοι του Ομίλου, χορευτές και χορεύτριες και το σύνολο των ποδοσφαιριστών, ενώ ο Κώστας Λιόλιος τους κάλεσε το πρώτο παιχνίδι να το κάνουν με τους παλαιμάχους της Καβάλας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και αντιπροσωπεία από την ποδοσφαιρική ομάδα του «ΠΑΛΛΑΛΙΑΚΟΥ» (ομάδα ποντίων καλλιτεχνών Καβάλας).

Μετά την παρουσίαση της ομάδας που αποτελείται από 26 μέλη του συλλόγου (αρκετοί από αυτούς έχουν παίξει με επιτυχία σε τοπικές ομάδες) είχαμε σε μια «ζεστή» ατμόσφαιρα ποντιακό γλέντι.

Σημειώνουμε ότι τα χρώματα της ομάδας θα είναι το κίτρινο και το μαύρο και φυσικά στη φανέλα θα υπάρχει και ο αετός του Πόντου!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑