Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 30th, 2018 | by fileto

0

Ο Κυριαζίδης βλέπει τα τραίνα να περνούν λέει ο Καραγιαννίδης

Ως άνθρωπο που έβλεπε τα τρένα να περνούν χαρακτηρίζει ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Καραγιαννίδης τον συντοπίτη συνάδελφο του, Δημήτρη Κυριαζίδη με αφορμή την πρωθυπουργική δέσμευση για τη σύνδεση της Δράμας με την Εγνατία.

Συγκεκριμένα, στο δελτίο τύπου ο κ. Καραγιαννίδης σημειώνει τα εξής:

Η περίοδος διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, πέραν όλων των άλλων δυσάρεστων εξελίξεων για τον κύριο Κυριαζίδη και τους συνοδοιπόρους του στη ΝΔ (ΚΕΕΛΠΝΟ, Novartis), σηματοδοτεί και την περίοδο των μεγάλων διεκδικήσεων για το νομό Δράμας που γίνονται πραγματικότητα.

Η πρωθυπουργική δέσμευση ανοίγει τον δρόμο για τη σύνδεση της Δράμας με την Εγνατία. Και αυτό ο κύριος  Κυριαζίδης δεν τον αντέχει καθώς αποδεικνύει την ανεπάρκειά του και τον μακροχρόνιο εμπαιγμό του ιδίου και του κόμματός του προς τους πολίτες.

Ο γνωστός για τον χυδαίο και ακατανόητο λόγο του,  χαρακτηρίζει θίασο το περιφερειακό συνέδριο της Κεντρικής Μακεδονίας, όπως χαρακτήρισε και το αντίστοιχο συνέδριο της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Δηλαδή, χαρακτηρίζει θίασο τον κύριο Τζιτζικώστα και τον κύριο Μέτιο που ήταν οι οικοδεσπότες και οργανωτές των δύο περιφερειακών συνεδρίων στη Μακεδονία. Και χαρακτηρίζει θίασο και όλους τους θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς της Δράμας που συμμετείχαν στο περιφερειακό συνέδριο της ΑΜΘ.

Δεν είναι περίεργο κάτι τέτοιο, έτσι έμαθε να δρα και να εκφράζεται (όταν καταφέρνει να το κάνει) όλα αυτά τα χρόνια κι έτσι τον έχουμε γνωρίσει και στην πολιτική ζωή του τόπου μας.

Η Δράμα όμως προχωρά με μεθοδικότητα και συνεργασία και οι φορείς του νομού βάζουν στόχους και τους πετυχαίνουν. Το υγιές κομμάτι της δραμινής κοινωνίας έχει ξεφύγει από τις λογικές «κατόπιν ενεργειών μου» και δίνει μια προοπτική στη πόλη και στο νομό αφήνοντας του δραμάρχες στη λήθη του παρελθόντος.

Αφήνουμε τον θλιβερό κύριο Κυριαζίδη στη μιζέρια του και το πολιτικό του μίσος


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑