Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 20th, 2018 | by fileto

0

Με Διονύση Σαββόπουλο η Λευκή Νύχτα της Καβάλας

Πραγματικά με τα μούτρα στην δουλειά έχουν πέσει ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας ώστε ο φετινός εορτασμός της Λευκής Νύχτας στην Καβάλα που έχει οριστεί για τις 4 Μαΐου 2018, να είναι η καλύτερη διοργάνωση.

Ήδη στήνονται τα φλάιερ και τα διαφημιστικά και θα ξεκινήσει η διαδικασία εκτύπωσής τους, τα μπάνερ και οι συμφωνίες για τα όσα θα λάβουν χώρα στην διοργάνωση της Καβάλας.

Ήδη έχει κλείσει η εμφάνιση στην κεντρική πλατεία της Καβάλας του Διονύση Σαββόπουλου ο οποίος αναμένεται να τραβήξει τον κόσμο εκείνη την βραδιά να κατέβει στην αγορά και να ψωνίσει ότι χρειάζεται δίνοντας μια νότα αισιοδοξίας στην χειμαζόμενη αγορά της πόλης που και το Πάσχα δεν πήγε όσο θα προσδοκούσε.

Οι χώροι της εκδήλωσης θα είναι πάνω κάτω οι ίδιοι με τις άλλες χρονιές σε Ομονοίας, πεζόδρομους, Βενιζέλου, Καπνεργάτη, αλλά και στην αγορά του Αγίου Νικολάου.

Η διοργάνωση φέτος συμπίπτει και με το άνοιγμα της τουριστικής σαιζόν να αναμένεται να φέρει στο κέντρο της Καβάλας πάνω από 2.000 άτομα!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑