Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 2nd, 2018 | by fileto

0

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε Καβάλα και Έβρο

Η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση έχει ξεκινήσει, εκτιμούν στη Νέα Δημοκρατία και θεωρούν ότι όποτε κι αν γίνουν εκλογές, η χώρα από το καλοκαίρι, θα βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέταξε το γάντι στον Αλέξη Τσίπρα για εκλογές τον Σεπτέμβριο, ωστόσο δεν σκοπεύει να μαδάει τη μαργαρίτα για το πότε θα στηθούν οι κάλπες. Αντιθέτως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα συνεχίσει την παρουσίαση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας απευθυνόμενος κάθε φορά σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες αλλά και τις περιοδείες σε όλη τη χώρα.

Την Τετάρτη θα μιλήσει σε εκδήλωση με θέμα την αντιμετώπιση της φτώχειας, ενώ την Πέμπτη, σε ανάλογη εκδήλωση για τους δημοσίους υπαλλήλους ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει για ένα ειδικό σχέδιο στο δημόσιο με εισαγωγή της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, μείωση των δαπανών, αξιολόγηση και κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων, χωρίς απολύσεις αλλά και χωρίς κομματικά καπελώματα, όπως αναφέρουν στην Πειραιώς.

Την Παρασκευή ο κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, ξεκινώντας περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα, με σταθμούς, στην Καρδίτσα, την Αλεξανδρούπολη και την Καβάλα.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑