Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 10th, 2018 | by fileto

0

Ρωγμή στην παράταξη Μέτιου από την “κοπάνα” μουσουλμάνων

Για άλλη μια φορά φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος δεν μπορεί αν ελέγξει τους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης του μια και εκτός του ότι χρειάστηκαν περισσότεροι από δύο μήνες, προκειμένου το περιφερειακό συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης να εκδώσει ψήφισμα στήριξης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται ακόμη στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης, τελικά στην συνεδριάση προχθές του Σώματος δεν παρέστησαν οι μουσουλμάνοι σύμβουλοί του για να το στηρίξουν με την ψήφο τους.

Και μπορεί τελικά το ψήφισμα πέρασε κατά πλειοψηφία με 19 ναι, 12 σύμβουλοι ψήφισαν ναι “με την προσθήκη της φράσης: στηρίζουμε τις ενέργειες της ελληνικής κυβέρνησης) και μία ψήφος ήταν ‘παρών’, αλλά αισθητή ήταν οι απουσίες.

Αυτές ήταν οι εξής: Τσιλιγκίρης, Ζάχαρη, Αμοιρίδης, Μοσχοφίδου*, Παπαδόπουλος*, Χειράκη*, Δαμιανίδης**, Ναθαναηλίδης***, Ιμπράμ Αχμέτ, Χατζηγκενέ Ιρφάν, Κατραντζή Μουσταφά, Μουσταφά Μετίν, Μουλταζά Ταρκάν, Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ, Κοτζά Μουμίν Ριτβάν, Μεχμέτ Ουστά Χουσεΐν****, Μουμίν Οντέρ.

* έστειλαν έγγραφο ότι δεν μπορούσαν να παραστούν

** εκτός Κομοτηνής

*** τηλεφώνησε στην πρόεδρο ότι δεν ήταν δυνατό να αλλάξει τη βάρδιά του

**** ενημέρωσε πως ήταν καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο για συγγενικό του πρόσωπο

Δήλωση προέδρου: υπήρχε και πρόβλημα με e-mail (επομένως μπορεί και άλλοι σύμβουλοι να είχαν αποστείλει σχετική ενημέρωση δικαιολογημένης απουσίας).

Τι να πει κανείς και ελπίζουμε κάποια στιγμή να καταλάβει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι συνεργάτες του ότι ο προστατευόμενός τους περιφερειάρχης τα έχει κάνει «μούσκεμα» στον ρόλο που του ενεπιστεύθησαν οι συνάδελφοί του με την βοήθεια του Μοσχάτου!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑