Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 21st, 2018 | by fileto

0

Καταδίκασε η δήμαρχος Καβάλας την ανάρτηση του συμβούλου

Ανακατωσούρα στην παράταξη της δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα προκάλεσε μια ανάρτηση που έκανε το βράδυ του Σαββάτου, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Πασχαλίδης.

Το αντικείμενο της ανάρτησης ήταν αρνητικό σχόλιο, στην άγρια επίθεση που δέχτηκε, λίγες ώρες νωρίτερα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, μετά τις εκδηλώσεις για την επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Στην ανάρτησή του αυτή, η οποία συνοδευόταν από το βίντεο της επίθεσης, ο κ. Πασχαλίδης επιδοκίμασε όσους επιτέθηκαν στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι “πήρε αυτό που του άξιζε”!

Και μπορεί το κείμενο της ανάρτησης να διαγράφτηκε μετά από παρεμβάσεις διαφόρων, πράγμα που τον ανάγκασε να διορθώσει την ανάρτησή του και τελικά να αναφέρει ότι: «είμαι αντίθετος σε τέτοιου είδους βία αλλά με τέτοιες δηλώσεις κάπου σκας και λες τι γίνεται εδώ. Λίγες ώρες μετά η ανάρτηση διαγράφτηκε εντελώς, αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει…

Οι αντιδράσεις είναι αρκετά έντονες και τελικά μετά από παραινέσεις υψηλά ιστάμενων προφανώς της παράταξης, ο Χρήστος Πασχαλίδης υπέβαλε την παραίτησή του.

 

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΣΑΝΑΚΑ

Με χαρακτηριστική καθυστέρηση και εφόσον προηγήθηκε η παραίτηση του Χρήστου Πασχαλίδη και οι δηλώσεις Μουριάδη και Σιμιτσή, η δήμαρχος Καβάλας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης στην οποία ανήκε ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος ανέφερε: «Ως  δήμαρχος Καβάλας,  αλλά και ως Δήμητρα Τσανάκα, καταδικάζω απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε ο συνάδελφος μου κ. Μπουτάρης. Ήμουν, είμαι και θα είμαι κατά κάθε πράξης βίας απ’ όπου κι αν προέρχεται. Οι διαφωνίες σε θέσεις και απόψεις δεν λύνονται με την βία, αλλά με διάλογο και επιχειρήματα».

2 συνημμένα


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑